Esküszünk, hogy |
rosszban sántikálunk
|
Kischat |
Ne menj jégre, s el nem esel
|
Oldal statisztika |
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 32 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
1
Ember
5
Diclonius
0 (nem alkotható!)
Daimon
3
Pokolkutya
1
Vadász
6
Hibrid
4
Lidérc
2
Kitsune
2
Vámpír
2
Boszorkánymester
4
Wendigo
1
Vérjaguár
1
kockáztatja életét e világban
|
Beacon Hills Lelkei | lények az árnyékban Jelenleg 39 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 39 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 367 fő) Kedd Okt. 15, 2024 1:07 am-kor volt itt. |
|
| |
Üzenet | Szerző |
---|
Hétf. Márc. 05, 2018 7:38 pm |
| Vendég Hali! Noha, mostantól csak este 6 után leszek elérhető az oldalon és reagok is csak így várhatóak tőlem, azt hiszem ennek ellenére belefér egy-két játék még. Mind Hasfelmetsző Jack vagy annak éppelméjűbb fele (Malachai King) is elvihető, de ha udvariasabb vagy kevésbé elmebeteg személlyel játszanál, Mortdecai Wolsey felem is megdobhatod egy PM-el. Jelentkezz bátran! Kai |
|
| | | Pént. Márc. 02, 2018 8:27 pm |
| Vendég Helló! Itt az új tavaszi kollekció! Mindennemű játék velem, igen, igen, igeeen, *egyre perverzebben hangzik ez beleélt hangszínnel* és csak egy privátba kerül, hogy a tiéd legyek. Nem fogod megbánni. Gyorsan szaladj a pénztárhoz! Aláírás: A legszexibb és leghumorosabb csávó, az ikrek jobbik fele. |
|
| | | Csüt. Feb. 22, 2018 8:04 pm |
| Vendég Hi everybody! Akció!!! Eladóvá váltam, kikiáltási ár csak egy pm Ne essetek a nagy emberek hibáiba, megbuktak, mert nem ismertek #Fantörptikus_fizetett_hírdetés |
|
| | | Vas. Feb. 18, 2018 10:50 pm |
| Vendég Na akkor én is bedobom magam a közösbe. Akinek kedve támad egy seggarc don juan vérjaguárhoz, akkor bátran dobjon meg egy pm-mel. Semmilyen kikötésem sincs, bár azért jó csajok előnyben. |
|
| | | Vas. Feb. 18, 2018 9:50 pm |
| Vendég Sziasztok! Na szóval... "A játszótársam, mondd, akarsz-e lenni, akarsz-e mindig, mindig játszani, akarsz-e együtt a sötétbe menni, gyerekszívvel fontosnak látszani, nagykomolyan az asztalfőre ülni, borból-vízből mértékkel tölteni, gyöngyöt dobálni, semminek örülni, sóhajtva rossz ruhákat ölteni?"Avagy.... Kicsi ügyefogyott-szerencsétlen gyilkos keresi megmentőjét, aki elmondja, hogy kell a boltban kártyával fizetni, anélkül, hogy nem gyilkolná le a pénztárost? Vagy valami hasonló idegen szituáció, lehet parti, lehet egy piac, lehet kórház, iskola, akármi... ígérem, igyekszem nem tök hülye lenni4!44 "most már van nullás szint"Nem, faj, kor, semmi megkötés nincs, csak vágj hozzám egy postagalambot! Addig is bye várok és köszönöm, aki jelentkezik! |
|
| | | Vas. Feb. 18, 2018 4:39 pm |
| Vendég Épp "mindjárthétfő ohgodwhy" passzban vagyok, úgyhogy ha nem tűnök túl bizalomgerjesztőnek alább, az azért van. Vagy mert nem vagyok az hmm. Szóval szívesen felavatnám magam játéktéren mondjuk olyan allin szélsőséges keretek között, mert miért ne. Van az alig létező időm mellett kb egy játéknyi kapacitásom ééés ami így első körben eszembe jutott... BH erdő szélén kissé vadászház beütésű kecóban kempel az új rendőrsrác, aki még nem mutatta eleget az arcát ahhoz, hogy így mindenki tudja kiféle, miféle, hol lakik és társai. Nem lehet mindenki egy Stilinski, eh? Nikolai örömmel látja kétes értékű vendégszeretetével az esetleges rátörő túléheztetett vámpír, wendigo, vagy épp meggajdult vérnégylábú kollégákat, gyilkos kedvű csápos (aha láthatatlan kezek riiight) fél/fullpszicho Elfen Lied szökevényeket, rohadék kedvű lidérceket, meg úgy bárkit, aki épp áldozatot keres és van akkora szemét az élet, hogy pont őt találja meg. Na most, nem célom a karihalál így frissen kiesve a keltetőből, de ha odáig fajul és elkerülhetetlen, nos... legalább játszottunk egy jót. A "nem harapunk" léleknyugtatás sem kitétel, ha tetszik, csak hajrá. A koncepció persze működik helyszínre kihívva, lekapcsolnak gyorshajtás, verekedés, gyilkolás közben stb opciókkal is, ami tetszik. 8 napon túl gyógyuló sérülések , erőszak, pánik, zűrzavar, kín és szenvedés, dráma, harc , tortúra (nem, a szótárban még nem jutottam el a pozitív szavakig) jöhet. Óh, hm. Olvas még valaki? Heló? Uh nos, ha valaki mégis erre vetődne, postaláda a ház mellett, lehet kissé benőtte már a gaz, Nikolainak még nem volt ideje füvet nyírni. |
|
| | | Pént. Feb. 09, 2018 2:54 pm |
| Vendég Sziasztok! Ez is kicsit rendhagyóbb lesz, mint egy általános játékostárs keresés, mert most van egy célcsoport, akit keresek. Még pedig fajra, nemre függetlenül keresek olyan személyt/személyeket, akik szeretnek rugdosni akár fizikailag, akár lelkileg, Avery karakterének egy fordulópontja jött el, vagyis azt jelenti, a karakter (bárki is jelentkezik) nem egy körös játékra számítson, hanem összetettebbre, amiből bármi kisülhet, jó és rossz egyaránt! Úgyhogy, bárki, akinek van affinitása elviselni engem, az jöjjön! Istenem, de pocsék poszt ez Pm-be jobban kifejtem, félő, itt még a falnak is füle van Várok akárkit Köszönöm :3 Fizetett hirdetést hallottak |
|
| | | Kedd Jan. 30, 2018 7:52 pm |
| Vendég Játszópajtit, pajtikat keresek! Charmie hobbi fotós. szóval akár modellkedni vágyók jelentkezését is várom! :love: |
|
| | | Hétf. Jan. 22, 2018 12:26 pm |
| Vendég Hellobello! Bedobom magam a közösbe egy-két játékra való partnert keresek, lehet mindenféle, plotolni tudunk, ötlet van, csak egy pm-be kerül. Tárt karokkal várok mindenkit |
|
| | | Csüt. Dec. 14, 2017 5:13 pm |
| Vendég Hölgyek, urak! Most, hogy ilyen nemtudomilyen színem lett, eladóvá teszem magamat Nemre, korra, fajra való tekintet nélkül várom a bátor jelentkezőket, teljesen mindegy, hogy akár múltban, vagy jelenben játszunk majd! Rengeteg mindenre vevő vagyok, és ötleteim is vannak, csak egy postagalamb az ára, nem több. Nem olyan drága, és nem kell félni, nem harapok... nagyot.BH új hercegnője lakosa. #fizetetthírdetéstolvashattak |
|
| | | Kedd Dec. 12, 2017 9:55 am |
| Vendég Hei mindenki! Egy laza, vicces kedvű wendi-uraság (én, én, én ) keres játszópajtit magának! Hölgyek, urak jeletkezését várom minden mennyiségben, elsősorban hosszútávú plotra! Akit érdekel, dobjon meg egy kővel, galambbal, vagy egy csomag Micimackós matricával! (Ladies: szobalányt is keresek, az előzőt elhagytam!) |
|
| | | Hétf. Nov. 20, 2017 3:04 pm |
| Vendég Hali! Éppen itt az ideje, hogy több szálon mozogjon ez a felem is. Akinek van kedve hosszan plotolni vagy egyszerűen csak egy kis kalandot keres, tudom ajánlani tisztelettudóbb felem.
Csak egy galamb az ára! |
|
| | | Kedd Okt. 24, 2017 11:07 pm |
| |
|
| | | Hétf. Okt. 23, 2017 7:13 pm |
| Vendég Nos hát akkor bedobom magam ide, egy-két játékra. Aki érez magában affinitást, csak dobjon meg pm-mel |
|
| | | Kedd Okt. 10, 2017 8:42 pm |
| Vendég Vérpéri lánykám aki még új a városban keresi az első játszópajtását!:3 Ha van kedved velem kerekíteni valamit, dobj egy üzit. |
|
| | | Vas. Okt. 08, 2017 7:25 pm |
| Vendég Hali! Kissé félénk, bátortalan farkasleány keres magának játszótársat. Akit érdekel dobjon egy pü-t . |
|
| | | Csüt. Szept. 07, 2017 8:19 am |
| Vendég Hellobello! Most, hogy kezdek visszatérni, keresek játszótársat Kissé skizofrén beütésű pokolkutya játszani szeretne Örömmel várlak, csak egy PM-be kerül |
|
| | | Csüt. Aug. 24, 2017 9:27 am |
| Vendég Sziasztok! Egy Kitsune keresi első játékait, jöhet bármi/bárki, mindenre vevő vagyok. Akit érdekel, dobjon rám egy pm-et és megbeszéljük. |
|
| | | Vas. Aug. 20, 2017 7:24 pm |
| Vendég Sziasztok! Keresek játékostársat bármiféle játékra, valamint kapcsolatokat olyan karakterekkel, akiket esetleg ismerhetek régebbről Nyitott vagyok bármire, ha lenne kedved/ötleted, írj nyugodtan |
|
| | | Szomb. Aug. 19, 2017 4:49 pm |
| Vendég Sziasztok! Lakótársat és játékos társat is keresek. Dobjatok meg egy PM-el! |
|
| | | Kedd Aug. 15, 2017 8:04 pm |
| Vendég Csókolom Esetenként részeg, ha úgy jön ki akkor agresszív vérhiéna keres játszótársat. Emellett még énekel, táncol, és teliholdkor még mindig megőrül. Bármiben benne vagyok |
|
| | | Hétf. Júl. 03, 2017 8:55 am |
| Vendég Eladom a sólymot, megveszem a sólymot...Amúgy nyilván játszanék, szóval a norvég cserediák várja, hogy valaki felavassa! |
|
| | | Vas. Jún. 18, 2017 2:41 pm |
| Vendég Nyau. Első játékukra keresik az alábbi jómadarak áldozatukat. Alice ET✘Orosz akcentussal és névvel áldott, pultosként dolgozó, barátságos, kezdő boszi kisasszony. Bonyolult családi múlttal, jelenleg vámpír "apucival" él szerény külvárosi otthonukban, miközben őrült vadász "apucival" a nyomukra szeretne bukkanni. Cain ET✘Baltimore-ban született, idősebbik Seavers fiú. Motorszerelőként dolgozó, zűrös családi múlttal rendelkező, hirtelenharagú Diclonius, aki sose utasít vissza ivászatot vagy bajkeverést. Testvérével él, akivel úgy szeretik egymást, mint kecske a kést, ezért legtöbbször nem otthon éjszakázik. Bármire vevők vagyunk, jelentkezzetek bátran. |
|
| | | Pént. Jún. 16, 2017 6:34 pm |
| Vendég Szép napot mindenkinek! Kiadó az első játékom, bátor jelentkezőket várok sok szeretettel! Nem, faj, jellem nem számít, a lényeg, hogy gördüljön, izgi legyen és ütős Akit érdekel, fizessen Az ár egy pömö lenne, semmi több U.I.: Hű, de sok smiley-t használtam. |
|
| | | Szer. Jún. 14, 2017 9:14 am |
| Vendég Halihó! Friss lidérchusit tessék első játékra! Bármit és bárkit bevállalok! :love: |
|
| | | |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |