Esküszünk, hogy |
rosszban sántikálunk
|
Kischat |
Ne menj jégre, s el nem esel
|
Oldal statisztika |
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 32 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
1
Ember
5
Diclonius
0 (nem alkotható!)
Daimon
3
Pokolkutya
1
Vadász
6
Hibrid
4
Lidérc
2
Kitsune
2
Vámpír
2
Boszorkánymester
4
Wendigo
1
Vérjaguár
1
kockáztatja életét e világban
|
Beacon Hills Lelkei | lények az árnyékban Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 1 Bot Nincs A legtöbb felhasználó ( 367 fő) Kedd Okt. 15, 2024 1:07 am-kor volt itt. |
|
| |
Üzenet | Szerző |
---|
Csüt. Okt. 10, 2019 3:12 pm |
| Vendég Hellóka Új lány a városban keres magának játékostársakat. 2 kutyája van, 3 macskája, egy rakat tetoválása, és emellett még dohányzik is. Általában sétál, mert a motorját, csak hosszabb távra, vagy stressz levezetésre szereti csak használni. Egy belvárosi kávézóban dolgozik baristaként. Ja, meg egy boszi, aki nem rég hibriddé vált, és nem bír még a jaguár felével. Kell ennél több? Az infók hada amúgy csak azért van, hogy főbb kapcsolódási pontokat találhassunk esetleg. Ha van bármi ötleted, sőt, ha még az sincs, de úgy gondolod szívesen játszanál, csak írj |
|
| | | Szomb. Szept. 21, 2019 6:12 pm |
| Vendég Szép estét Egy friss, alig egy hónapja a városban lakó lidérc játékra eladó. Mellesleg gyűlöli az egész Árész bandát, szóval az lehet kapcsolódási pont pár embernek Nincs megkötésem igazából, bármilyen játékban benne vagyok, akár alter, múlt, vagy határon túli is lehet, de majd úgyis kitaláljuk együtt Mindennek csak egy pm az ára |
|
| | | Vas. Szept. 01, 2019 7:10 pm |
| Vendég Helló-helló! Egy köz-munkára ítélt farkaskoma keres játékospajtásokat. Megkötés nincs, fajtól-nemtől függetlenül bárkivel szívesen játszom. Illetve csak annyival pontosítanék, hogy a bundám és a szerveim tabuk! Ha érdekel, vágj hozzám egy PM-t! Al |
|
| | | Pént. Aug. 30, 2019 1:38 am |
| Vendég Yo! Ismét én. De most, hogy megnyitottunk, és sok szép új arcot látok, már több reményem van Kiadó játékaim vannak, méghozzá nem egy, nem kettő, hanem négy darab Lehet egyszeri alkalom, vagy fontos történetszál, minden csak rajtad múlik! Még azt is eldöntheted, melyik felemmel szeretnél játszani, hát nem menő? Akikkel vállalok játékot: Sheilah Blackwood (Árész-ellenes csoport szervezője, jókat lehet vele fightolni, közös gyilkolászásokban is benne van, de akármit kihozhatunk még belőle) Jasper Riggs (hibrid-vadász, Árész-ellenes, jelenleg nappali munkaként autókat, motorokat szerel egy jobb műhelynél, stb) Fawn Olossë (lidérc, imád csínytalankodni, minden prankben benne van, a szurkolócsapat tagja, egyelőre pártatlan az Árészos dologban) Daniel Nicholson (tanár gyakornok a gimiben, Árész-ellenes Stella által, a démonja egy vadbarom... Ha Dannyt választod, akár Blökivel is összehozhatunk egy játékot, ami egy fokkal nagyobb káoszhoz vezetne ) Lényegében ennyi, ha bármelyik felem érdekelne, dobj meg egy pm-mel, de feltétlenül jelezd nekem chaten, hogy biztosan észrevegyem a leveledet ilyen béna hurdetést is rég írtam már |
|
| | | Csüt. Aug. 29, 2019 6:21 pm |
| Vendég Beacon Hills isi hirdető falán - Idézet :
- Tisztelt Szülő!
Ovesen tanár úr péntekenként fogadóórát tart. Az előre egyeztetett 18 és 19 óra közötti időpontban, legyenek szívesek pontosan megjelenni! Kérjük az egyeztetéshez a következő e-mail címen vegyék fel vele a kapcsolatot: dr.emrys.malachi.ovesen@beaconhillsisi.ca KLIKK Köszönettel, a tanári kar Beacon Hills Gimnázium hirdetőfalán - Idézet :
- Tisztelt Tanuló!
Ovesen minden kedden és csütörtökön korrepetálást tart otthonában minden évfolyam számára biológia tantárgyból 16-tól 19 óráig. Alább olvasható személyes üzenete: Ha lemaradtál, ha nem értettél valamit órán, ha kérdéseid merülnének fel, amik az órán túli, hosszabb kifejtést igényelnek, a tananyaggal kapcsolatban keress meg az alábbi e-mailes elérhetőségemen: dr.ovesen@beaconhillsgimi.ca KLIKK Üdvözlettel, Emrys Malachi Ovesen - Idézet :
- Kedves Diákok,
Ha úgy érzitek, hogy elég jól megy a biosz, szerettek segíteni, és szeretnétek az ismereteiteket tovább adni másoknak is, jelentkezzetek nálam! (Az érettségi előtt állók figyelmébe is ajánlom, akiknek a kötelező 40 órás szociális tevékenységükbe beleszámít!!!) Üdvözlettel, Ovesen tanár úr - Idézet :
- Kedves Diákok,
Akik emelt szinten szeretnék tanulni a biológiát, azoknak Ovesen tanár úr lehetőséget ad, hogy szerdánként órák után 19 óráig konzultáljanak. A témákat e-mailen várja egy héttel előre, ennek függvényében foglal labort vagy termet, esetleg ajánl más helyszínt (pl. park). Érdemes a lehetőséggel élni! Üdvözlettel, A tanári kar
Közeli Egyetem Hirdetőtáblája - Idézet :
- Választható konzulensek listája
Smith Johnson Prof. Williams Jones dr. Brown dr. Davis dr. Ovesen KLIKK Prof. Miller Prof. Wilson Moore Taylor |
|
| | | Vas. Aug. 25, 2019 11:08 pm |
| Vendég Tubicáim! (nem tudom h jutott eszembe ez a megszólítás xd nézzétek el, éjjel van!)
Ugyan még nem fejeztem be megújult leírásaink gondos elolvasását, de már most szeretném előre leszögezni, hogy 3 különböző arcocskám nem csupán elrabolható játékra, de plotokat is keresek nekik. Elsősorban Rya-nak, de a fiúknak se válna hátrányára pár új ismerős. Hogy mire is gondolok? Elsősorban erre: már úgy kezdjünk játékot a Te és az én karaktereim valamelyikével, hogy azok már ismerik egymást. Lehetnek jó barátok, futó ismerősök, üzlettársak, bajtársak, bármik és bárkik. Nem kell tudni egymásról mindent, akár az is lehet Te nem is tudsz Rya boszorkány mivoltáról vagy titkos, sötét ügyleteiről vagy éppen ez lesz az, ami összeköti őket és fordítva. Akárhogy legyen is, nem csupán játékostársakat várok privát üzenetekkel és bűvös, piszkos kis alkukkal, de akár meglévő vagy még most regisztráló, leendő tagjainknak is tudok plot lehetőséget nyújtani ebben az új világban.
Csókol, Rya, The Father and Dr. Reid |
|
| | | Szomb. Ápr. 27, 2019 1:47 am |
| Vendég EDIT: AZ AJÁNLAT MÉG MINDIG ÉL (üdv augusztusból) Szép napot Felajánlanám Julia drágámat játékra, bárki viheti, persze csak ésszel Lehetőségek:
- Megismerheted a kis aranyos panzió vezetőt a városban, vagy akár meg is szállhatsz nála
- Vagy csak betévedhetsz egy kávéra/teára vagy egy kis gyógynövény vásárlásra
- Lehetőséged van Julie-tól tarot kártya olvasást kapni
- Megkeresheted az igazi Juliat, aki Eladóként ismert, és kérhetsz tőle bármit, ami kell, de vigyázz, mindennek ára van
- Vagy igazából bármi játék mehet, amit eltudsz képzelni
Csak egy üzenet az ára a játéknak, elég olcsó ez az ár felém, szóval csapj le rá, amíg teheted |
|
| | | Pént. Ápr. 26, 2019 1:14 pm |
| Vendég Hey mindenki! Több felemnek is pajtit keresek, úgyhogy aki úgy érzi, megszállta az ihletmanó, kihasználhatja a lehetőséget Egy kis izgalomra vágysz? Netán csíntalanságon töröd a fejed? Akkor Fawn a legjobb társaság, akit javasolni tudok! Lehet egyszeri alkalom, vagy akár egy komolyabb közös szálat is kialakíthatunk, a lényeg, hogy jól szórakozzunk! Ha valami véresebbre, harciasabbra, netán egy Árész-programmal kapcsolatos sztorira füllik a fogad, Sheilah tud javasolni néhány megoldást. Vagy Jasper, akivel még a suliban is összefuthatsz, ha épp arra jársz. Ha már a sulinál tartunk... Egy jó kis tesióra belefér, nemdebár? Ebben az esetben Danny a te embered, de ha kedved tartja, akár egy italra is beülhetsz vele az egyik bárba, hogy aztán Blökinek hála jól összeverekedjetek valakivel - vagy épp egymással? Ezzel együtt pedig Blökit is kiadásra bocsájtom, ha az ő társasága jobban vonz. Nick jelenleg túl elfoglalt, hogy másokkal szórakozzon. Őt most nem piszkálom. Amennyiben bármelyik felem elnyerte a tetszésedet, dobj neki egy pm-et, galambot, képkeretet (ugye, Stella? ), vagy csak egy kevéske csokit. Mindenkit szívesen fogadok! Puszigyuszi: Kukás-team |
|
| | | Csüt. Márc. 21, 2019 1:52 pm |
| Vendég Hölgyek/Urak! Úgy tűnik, hogy egy-két játékra még van kiadó hely nálam, noha megjegyzem, hogy a reagolási sebességem nem nagy, de igyekszem lenni, és hamar visszaírni, ahogy időm van, viszont azt tudom ígérni, hogy ötletekbe besegítek Egy üzenetbe kerül! Köszönöm. További szép napot! |
|
| | | Csüt. Dec. 13, 2018 6:20 pm |
| Vendég Üdvözletem. Játszó társat keresek magamnak, ha szeretnél velem játszani küldj egy pm-et. |
|
| | | Kedd Dec. 04, 2018 11:43 pm |
| Vendég Sziaaasztok!
Eladó-kiadó az első játékom. Nem ígérhetem, hogy túl kedves leszek sőt nagy valószínűséggel felkerülök a legutáltabb személyek listájára, de egy bájos pofi mindennél többet ér, nemde?
|
|
| | | Szomb. Nov. 17, 2018 6:32 pm |
| Vendég Hullanak körülöttem az emberek.... mit mondhatnék? Szívdöglesztő vagyok! Volna kedved kipróbálni?! |
|
| | | Szomb. Nov. 03, 2018 7:51 pm |
| Vendég Hellooo mindenki! Magányos blöki társaságot keres! Akár hosszabb távra, de egy alkalomra is tervezhetünk, a lényeg, hogy jól szórakozzunk. Kikötésem nincs, bárkit szívesen látok. Ha felkeltettem az érdeklődésed, tudod, mit kell tenned! U.I.: Ha jó leszel, nem buksz tesiből |
|
| | | Kedd Okt. 02, 2018 2:30 pm |
| Vendég Kukucs! Pszichopata, hatalom mániás egyed keres magának játszópajtit. Igazából bármilyen játékra vevő vagyok, első sorban hosszabb plotra. Lehetünk szövetségesek, barátféleségek, ellenségek, szomszédok, akármik. De bárkim is leszel, ne érezd magad túlságosan biztonságban, mert kiszamíthatatlan vagyok, paranoiás, illetve ön- és közveszélyes. De ha csak egyszeri játékba szeretnél belekezdeni velem, szintén nem ígérhetek teljesen nyugodt játékot. Fajilag mindegy, ki vagy, mi vagy. Jöhetnek természetfelettiek, vadászok meg emberek is egyaránt. Nem vagok válogatós. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, vágjon hozzám egy pm-et. |
|
| | | Csüt. Szept. 27, 2018 11:17 pm |
| |
|
| | | Szer. Szept. 05, 2018 9:09 pm |
| Vendég Üdvvvvvvvv! Nos, most egy-két játékra felszabadultam. Mármint konkrétan Ivynek kéne :O vagyis nincs >< és kéne. Hátha van önkéntes vállalkozó Néztem a nyári kiírásokat ide, de nem tudom, mennyire aktuálisak még... De ha nem, én szedek össze áldozatot Jah, full értelmes, de nah de legalább nem harapok... kicsit se Pusssz |
|
| | | Szer. Aug. 08, 2018 10:42 pm |
| Vendég Heyhoo mindenkinek! Gondoltam bedobom magam (és még mást is) ide, mert néhány felem kezd unatkozni! Így tehát, drágáim, felajánlom 2, azaz kettő felemet egy-egy játékra. Az egyik Maya Cortese (katt!) lenne, a másik pedig nem más, mint a hírhedt Sheilah Blackwood (katt!). Mindkét hölgy rugalmas, az egyik békés a másik harcias, és ez furin rímelt... Szóval a lényeg, hogy bármilyen nemű/fajú/személyiségű karaktert szívesen látnak! Ha valakinek sikerült felkeltenem az érdeklődését, dobja meg valamelyik hölgyikét egy galambbal, vagy a főkarimnak, Tamera Wentz-nek (katt!) is tud írni! Üdvözlettel, Kukás-team |
|
| | | Szer. Júl. 25, 2018 7:26 pm |
| Vendég Pajtit keres magának a róka. Ha van kedved játszani akkor írj nyugodtan egy pm-et és megbeszéljük. |
|
| | | Vas. Júl. 22, 2018 9:32 pm |
| Vendég A város új tiszteletese elrabolható játékra. A "halandó titulus" senkit se tévesszen meg. Nem egy unalmas alak ez a kis bolhás. |
|
| | | Szomb. Júl. 21, 2018 11:57 am |
| Vendég Sziasztok!
Egy játékot szeretnék szabadon bocsájtani, egy magamnak való jaguár vagyok. Minimum egy éve itt élek B. H.- ben. Szeretnék nyitni felétek megismerni titeket is nem csak Rae-t.
Dean user |
|
| | | Szer. Júl. 04, 2018 8:44 pm |
| Vendég Üdvözlet! Keresem játszópajtimat/pajtijaimat. Akinek van kedve egy játékhoz, dobjon rám egy pm-et |
|
| | | Kedd Május 15, 2018 4:27 pm |
| Vendég Sziasztok! Először is köszönöm az elfogadást és a kedves szavakat Szívesen játszom bárkivel, akinek van kedve hozzám Csak egy pm az ára |
|
| | | Pént. Márc. 30, 2018 10:06 am |
| Vendég Sziasztok Mostanában kicsit el voltam tűnve, de szeretném felpezsdíteni a karakter életét. Bármilyen játékban benne vagyok és csak egy pm az ára. |
|
| | | Pént. Márc. 30, 2018 1:39 am |
| Vendég Halika Szívesen vállalnék játékokat, hiszen alig akad valami. Már persze mindezt csak akkor ajánlott, ha egy részeges egyetemista lányt elbírsz, aki teliholdkor még mindig nem bírja uralni magát. Ötletekre vevő vagyok, nem harapok legalábbis nem direkt, vagy csak akkor, ha nagyon nagyon felhúzol Csak egy pm az ára mindennek |
|
| | | Vas. Márc. 11, 2018 8:44 pm |
| Vendég Estét A férfiúmat bevetném több téren is, már, ha van rá jelentkező. Sok mindent ki tudunk hozni, attól függően is, hogy mi vagy. Lehetsz vacsorának kiszemelt, esetleg vadász, aki megakar ölni, vagy akit én szeretnék megkínozva kihallgatni. Lehet itt minden. És persze ígérem, sok szenvedés lesz, mielőtt végeznénk Csak egy pm az ára mindennek |
|
| | | |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |