Te, ott! Igen, te. Tudom, hogy szeretnéd. Azt hiszem, még be sem kell mutatkoznom. Csak engedd el a fantáziád, és dobj egy pm-et.
Vas. Júl. 05, 2015 8:36 pm
Vendég
Vendég
let's be weird together
Free fucks, akarom mondani, hugs. Valaki vegye el a játékszüzességem!
Pént. Júl. 03, 2015 4:58 pm
Vendég
Vendég
do you wanna build a snowman?
Egy játékot még be tudok vállalni, szóval, ha valakinek kedve van egy badass kitsune-hoz csak dobjon meg egy féltéglával pm-el:3
Pént. Júl. 03, 2015 2:47 pm
Vendég
Vendég
Aaron Reeves írta:
játékostársam keresem
Sziasztok. Egy időre eltűntem, de most újult erővel mélyeszteném karmaim eme világ életébe, úgyhogy akinek van kedve egy Alfával játszani, nyugodtan írjon.
Csüt. Júl. 02, 2015 9:35 pm
Vendég
Vendég
játszótársamat keresem
Sziasztok azt hiszem meghírdetem a karakteremet, Elbírok 6 játékkal szóval még be tudok vállalni egy-két emberkét. Egy üzenet az ára, szóval szívesen játszom bárkivel ^^
Csüt. Júl. 02, 2015 8:49 pm
Vendég
Vendég
játszótársamat keresem
... elsősorban sorozatbeli canonok körében, de nem vagyok azért annyira kirekesztő. :3
Kedd Jún. 30, 2015 11:48 pm
Vendég
Vendég
are you gonna be my mate?
Én is bedobnám magam a közösbe. Egy-két játékot én is elvállalnék pluszba, az ára pedig csak egyetlen egy pm! Ha szeretnél a sorozatban megismert okos vöröskével találkozni, csak írj, és megbeszélünk valamit. :3
Kedd Jún. 30, 2015 3:03 pm
Vendég
Vendég
Játszótársam keresem én is :3
Csüt. Júl. 03, 2014 11:58 pm
Admin
Találj párra
hódítsátok meg együtt a várost
Játszanál, de nincs ötleted kivel? Vagy esetleg új vagy a városban és szívesen megismernéd az ittenieket? Hát akkor nem kell mást tenned, mint jelentkezni ide, és ha valakinek megtetszik a hirdetésed, akkor máris kezdődhet a móka.
Életkor :
12
"We don’t go out in the middle of the night murdering people,
DO WE?”