Esküszünk, hogy |
rosszban sántikálunk
|
Kischat |
Ne menj jégre, s el nem esel
|
Oldal statisztika |
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 32 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
1
Ember
5
Diclonius
0 (nem alkotható!)
Daimon
3
Pokolkutya
1
Vadász
6
Hibrid
4
Lidérc
2
Kitsune
2
Vámpír
2
Boszorkánymester
4
Wendigo
1
Vérjaguár
1
kockáztatja életét e világban
|
Beacon Hills Lelkei | lények az árnyékban Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot Nincs A legtöbb felhasználó ( 367 fő) Kedd Okt. 15, 2024 1:07 am-kor volt itt. |
|
| |
Üzenet | Szerző |
---|
Hétf. Ápr. 04, 2016 2:10 pm |
| Vendég Friss husi a fedélzeten! Első játékom eladó akárkinek, aki elfogadja! Elkeltem az unokaöcsimnek. |
|
| | | Szomb. Ápr. 02, 2016 9:16 pm |
| Vendég Játszanék. Bárkivel... Bármit... Bárhol... |
|
| | | Szomb. Ápr. 02, 2016 7:37 pm |
| Vendég Megpróbálkozom Maddievel is, hátha érdekelne valakit...
Done.
|
|
| | | Szomb. Ápr. 02, 2016 11:10 am |
| Vendég *körbeszalad, lobogtatva a "friss hús" feliratú táblát* Valaki?először, másodszor, harmadszor, elkeltem 2x is! |
|
| | | Pént. Ápr. 01, 2016 7:05 pm |
| Vendég Na, kié lesz az első játékom? |
|
| | | Szer. Márc. 30, 2016 11:18 pm |
| Vendég *friss vadász, aki amúgy nagyon lusta, várja partnereit * |
|
| | | Kedd Márc. 29, 2016 6:28 am |
| Vendég *" friss hús" táblával a nyakában ücsörög * |
|
| | | Hétf. Márc. 28, 2016 7:28 pm |
| ember: erôtlen személy, köztünk mégis a legerősebb Helló Játékra adnám magamat a mondhatni fiatal kitsune karakteremmel :3 Nekem bárki megfelel, nem vagyok válogatós, szóval ha érdekelne egy játék csak írj és megbeszéljük a dolgokat |
|
Play by: : benedetta gargari ●
Életkor : 22
Foglalkozás : tanulok ●
| | | Hétf. Márc. 28, 2016 2:43 pm |
| Vendég *csendben kiül a kirakatba* |
|
| | | Vas. Márc. 27, 2016 9:35 pm |
| |
|
| | | Pént. Márc. 25, 2016 11:33 pm |
| Vendég hát ööö... én is bepróbálkozok, hátha valaki lecsap rám egy játékra... meg is volnék |
|
| | | Pént. Márc. 25, 2016 8:31 am |
| Vendég Egy darab játékom kiadó, szívesen benne vagyok bárkivel bármiben, bárhol. Ha nincs ötleted, akkor együtt kitalálunk valamit. |
|
| | | Hétf. Márc. 14, 2016 8:55 pm |
| Vendég Wendigo ingyen elvihető! Akinek kedve lenne pár játékhoz egy igazán kedves és mosolygós emberevővel, ne habozzon pm-et dobni hozzám. Nem garantálom, hogy élve és baj nélkül megúszod a találkozást, de minden előfordulhat |
|
| | | Vas. Márc. 13, 2016 4:10 pm |
| Vendég Sziasztok! :hello: Túl vagyok az előtörténetemen, ellettem fogadva s keresnék egy olyan játék partnert akivel élmény a játék s viszonylag sokat tudnék vele játszani unatkozó perceimben/óráimban. A faja igazából mindegy lenne, bármire vevő vagyok Ha magadra ismertél s szeretnél megismerni és egy jót játszani egy igazán belevaló vérhiéna csajjal, akkor várom pm-ben vagy esetleg kis chatben, hogy jelezd eme szándékodat. |
|
| | | Hétf. Márc. 07, 2016 10:49 pm |
| Vendég Én is játékra adom a fejem, tessék vinni a madarat ^^ |
|
| | | Hétf. Dec. 28, 2015 7:44 pm |
| Vendég Játszótársat keresek! |
|
| | | Vas. Aug. 23, 2015 9:23 pm |
| Vendég Jelentkeznék én is, frissen-ropogósan megérkezve a kisvárosba, vagy bárhol a világon utazgatás közben, természetfelettiek előnyben, de emberekkel is elbírok ("Ismerősöknek" külön örülnék, akik köszöntenek itthon, ha még beleférek a táncrendjükbe ) |
|
| | | Pént. Aug. 21, 2015 10:02 am |
| Vendég Kissé zavarodott, a természetfelettivel csak saját oldaláról tisztában lévő alakváltó keresi első játékospartnerét. Mindenre nyitott, de valami eksön nem lenne rossz. |
|
| | | Kedd Júl. 28, 2015 10:17 am |
| Vendég Holló Úr várja a jelentkezőket egy-két játékra. Eddig sokat utazgatott, és tisztában van a természetfelettivel is, úgyhogy igazából bárkivel, bármilyen korú/nemű/fajú illetővel elképzelhető a találkozás. Most épp Beacon Hillsbe vonzotta valami, és itt igyekszik olyan munkafélét találni, amihez nem kell személyi, meg persze bűnös lelkek után kutat. |
|
| | | Vas. Júl. 26, 2015 6:07 pm |
| Vendég Játszani szeretnék, bárkivel, bárhol, bármit. Ha felkeltettem az érdeklődésed, pm-ben megtalálsz |
|
| | | Vas. Júl. 26, 2015 5:41 pm |
| Vendég Kiadó az első játékom Bárki jelentkezhet, nem harapok! |
|
| | | Vas. Júl. 26, 2015 12:49 pm |
| Vendég Ha valaki szeretne a vacsorám társaságom lenni egy játék erejéig, ne habozzon, dobjon meg bátran egy PM-el Izgalmas szituk előnyban, mivel nem én vagyok a kedves srác a szomszédból |
|
| | | Csüt. Júl. 23, 2015 8:41 pm |
| Vendég Fura fajú lány, keresi még furább partnerét. Mindenre vevő vagyok, csak dobjatok pm-et |
|
| | | Pént. Júl. 17, 2015 8:15 am |
| Vendég Szia Lehet, hogy ismersz már régről, de lehet hogy nem. Ismét itt vagyok az oldalon és szívesen játszanék bárkivel, szóval ha gondolod dobj egy PM-et. ( olyan is írhat, aki már ide írt, de még nem vitték el) |
|
| | | Kedd Júl. 14, 2015 10:42 pm |
| Vendég Üdv. Elfogadtak, így keresem első játékomra partnerem. A lényeg, hogy legyen rugalmas, és ha olyasvalaki, akkor ne feltétlen a tanárt lássa benne Részleteket PM-ben |
|
| | | |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |