Esküszünk, hogy |
rosszban sántikálunk
|
Kischat |
Ne menj jégre, s el nem esel
|
Oldal statisztika |
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 32 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
1
Ember
5
Diclonius
0 (nem alkotható!)
Daimon
3
Pokolkutya
1
Vadász
6
Hibrid
4
Lidérc
2
Kitsune
2
Vámpír
2
Boszorkánymester
4
Wendigo
1
Vérjaguár
1
kockáztatja életét e világban
|
Beacon Hills Lelkei | lények az árnyékban Jelenleg 38 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 38 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 367 fő) Kedd Okt. 15, 2024 1:07 am-kor volt itt. |
|
| |
Üzenet | Szerző |
---|
Kedd Szept. 27, 2016 8:29 pm |
| Vendég Szép reggelt/napot/estét Ugyan wendigo vagyok, és hajlamos vagyok harapni, de nem ártok én senkinek Szóval tessék zaklatni, esetleges mexikói játéknak nagyon örülnék Reménykedem pm-ekben |
|
| | | Kedd Szept. 20, 2016 2:28 pm |
| Vendég Haligali! Ha már itt vagyok, és élek, akkor bedobom magam az élet szépséges körforgásába. Bárkinek, bármi ötlete van, vagy csak kedve lenne engem elrabolni, az dobàljon hozzám csikkeket, vagy têglákat, de pm-eknek örülnék a leginkább |
|
| | | Szer. Szept. 14, 2016 6:39 pm |
| Vendég Kukucska! Nem tudom ki az, akit elraboltak már játszani és ki az, akit nem, szóval bedobom magam a közösbe. Akinek lenne kedve egy játékhoz, az vágjon hozzám egy fél téglát, vagy valamit, egyébként pedig mindenre kapható vagyok. |
|
| | | Pént. Szept. 09, 2016 8:46 pm |
| Vendég Első játékom kiadó; csupán egy privátot kell írnod és mindent megbeszélünk. |
|
| | | Szer. Szept. 07, 2016 3:10 pm |
| ember: erôtlen személy, köztünk mégis a legerősebb Hali Egy játékot szívesen bevállalnék, mert egyet nemrég befejeztem Igazából bármiben benne vagyok, lehetünk ismeretlenek, de ismerősök is, megbeszélhetjük mit akarunk, meg nem is, rajtad áll a dolog :3 Írj bátran, nem harapok |
|
Play by: : benedetta gargari ●
Életkor : 22
Foglalkozás : tanulok ●
| | | Csüt. Aug. 25, 2016 4:54 pm |
| Vendég Kattant kiméra első játékához vállalkozó szellemű önkéntest keres :3 Jelentkezni Pm-ben |
|
| | | Kedd Aug. 23, 2016 10:37 pm |
| Vendég Én is vihető vagyok és csak egy pm az ára |
|
| | | Kedd Aug. 23, 2016 10:28 pm |
| |
|
| | | Kedd Aug. 23, 2016 9:49 pm |
| Vendég Szép estét! Nem tudom, hogy az alattam szólók közül kiket raboltak már el, szóóóval bedobom én is magamat. Keresek egy-két játszótársat, faji, nembeli, játékbeli megkötésem nincs. Jelentkezni bárhol lehet. |
|
| | | Kedd Aug. 23, 2016 8:23 pm |
| Vendég Üdvözletem Mivel az, aki keresett, és igazából az, akihez kötődtem már nincs az oldalon, játékom sincs igazából, így keresnék egy vagy két játékot. Nem tudom kinek férne bele egy, ezért gondoltam írok Lehet zaklatni, nem harapok, és biztos kitalálunk valami jót |
|
| | | Kedd Aug. 23, 2016 9:26 am |
| Vendég Sziasztok! Régen nem játszottam már ezzel a felemmel(sőt a többivel is elég hosszú idő óta) szóóval, most úgy döntöttem, hogy egy játékot bevállalok. De tényleg csak egyet xd. Dobjatok meg üzenettel Csók |
|
| | | Vas. Aug. 21, 2016 12:06 pm |
| Vendég játék, játék, játék hiénasimogató! gyere te is, mókázzunk együtt. ki ne akarná? (az ne is nézzen ide)
komolyra fordítva, első játékaim kiadók, a többi pedig eladó, várom a füstjeleket!Boldog vagyok, megvagyok |
|
| | | Szer. Aug. 10, 2016 10:38 am |
| Vendég *Szépen becsücsül a szoba közepére nyakában a "friss hús" feliratú táblával* c: |
|
| | | Szer. Aug. 03, 2016 6:55 pm |
| Vendég Mivel gyakorlatilag az összes játszópartnerem és rokonom eltűnt, várom a kedves jelentkezőket, akik szívesen töltenék idejüket egy életvidám és örökmozgó lánykával |
|
| | | Szer. Júl. 27, 2016 10:18 pm |
| Vendég Akkor én is beállok a sorba Vállalok egy-két játékot, mert hát a Hangok szerint jó ötlet... Azt is említették, hogy most lehetek aranyos, ha akarok |
|
| | | Szer. Júl. 20, 2016 8:36 pm |
| Vendég Új wendigo a pályán. Szeretnék pár új embert meg ízlelni, khm...akarom mondani ismerni. Aggódni nem kell, az életben maradás lehetséges ( Nem harapok én olyan nagyot... ) Várom a galambokat |
|
| | | Hétf. Júl. 18, 2016 6:08 pm |
| Vendég Na én is beállok ide. Kiadó pár játékom, így, ha unatkozol és van kedved játszani egy zizzant farkassal, csak dobj meg egy galambbal |
|
| | | Hétf. Júl. 18, 2016 4:27 pm |
| Vendég Újabb felemet is bedobnám, hátha szerencsém lesz vele, de igazából a többi karakteremmel is szívesen játszok Ha érdekelne a dolog dobj megy egy pm-el |
|
| | | Hétf. Júl. 11, 2016 3:49 pm |
| Vendég Heyho Vállalok egy-két játékot, a részleteket majd PM-ben megbeszéljük. Várok mindenkit tárt karokkal |
|
| | | Hétf. Júl. 11, 2016 3:30 pm |
| Vendég Ha valaki vállalkozna egy aspergeres furabogárra hát itt vagyok és várom a PM-et! |
|
| | | Vas. Júl. 10, 2016 8:09 pm |
| Vendég Üdv mindenkinek!
Kiadó két játékom, ugyanis szeretném elindítani szerteágazó üzleti tevékenységemet a városban. Jöhet bárki bármivel, akár ismerkedős vagy régről ismerős plottal, még fogócskázni is hajlandó vagyok, de persze az információ árusításnak örülnék a legjobban. Ha felkeltettem az érdeklődésed, vágj hozzám egy akármit, azt talán észreveszem.
|
|
| | | Pént. Júl. 08, 2016 12:26 pm |
| Vendég Csak én. Csak most. Csak egy játékra. Valaki? |
|
| | | Hétf. Júl. 04, 2016 3:38 pm |
| Vendég Keresnék Nati énemnek egy-két játékpartnert, a játék komolytalanságának vagy komolyságának határa a csillagos ég, mindegy milyen nemű, fajú, kinézetű vagy. Csak dobd fel az életem. És csak egy téglát kell hozzám vágni. Ha muszáj, akkor a pm-el is beérem felkérésként. |
|
| | | Szer. Jún. 29, 2016 9:24 pm |
| Vendég Én is eladnám magam egy-két játékra, lehet bátran írni, én egyáltalán nem harapok |
|
| | | Kedd Jún. 28, 2016 7:40 pm |
| Vendég Sziasztok! Szándékosan nem írtam rá senkire, az előttem lévőkre, ugyanis nem egy hétköznapi karakterrel jelentkezek játékra. Aki benne van egy beteg játékban, egy beteg emberrel az írjon rám nyugodtan! (még van 1 kiadó játékom; pár nap múlva utazom el, de valószínűleg a nyaralóhelyemen is születik majd egy-két reag). Szeretettel, vodkával a kézben várom a jelentkezőt/jelentkezőket. Csók; - A. ELKELTEM! Nagyon köszönöm!! |
|
| | | |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |