Esküszünk, hogy |
rosszban sántikálunk
|
Kischat |
Ne menj jégre, s el nem esel
|
Oldal statisztika |
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 32 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
1
Ember
5
Diclonius
0 (nem alkotható!)
Daimon
3
Pokolkutya
1
Vadász
6
Hibrid
4
Lidérc
2
Kitsune
2
Vámpír
2
Boszorkánymester
4
Wendigo
1
Vérjaguár
1
kockáztatja életét e világban
|
Beacon Hills Lelkei | lények az árnyékban Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot Nincs A legtöbb felhasználó ( 367 fő) Kedd Okt. 15, 2024 1:07 am-kor volt itt. |
|
| |
Üzenet | Szerző |
---|
Hétf. Jún. 27, 2016 8:18 pm |
| Vendég Kukucs! Banshee kiadó egy-két játékra - végre szeretném felpörgetni a karakterem életét, szóval várom a jelentkezőket. Sok mindenre vevő vagyok, akár még őrültségekre is. A részleteket majd pm-ben lerendezzük. |
|
| | | Hétf. Jún. 27, 2016 7:34 pm |
| |
|
| | | Csüt. Jún. 23, 2016 7:25 pm |
| |
|
| | | Hétf. Jún. 20, 2016 9:48 pm |
| Vendég Nos, túl vagyok a vizsgáimon :cheers: szóval felszabadult pár hely a játéklistámon. Ahogy azt előbb is írtam, szinte mindenféle játékba benne vagyok, csak dobj meg egy PM-el és a tiéd vagyok. |
|
| | | Vas. Jún. 12, 2016 4:26 pm |
| Vendég Nos, akkor én is egy játszópajtit keresnék! :hello: A karakterem nyitott szinte mindenféle játékra, szóval írj nyugodtan bármi is jusson eszedbe. Vagy esetleg, ha nincs ötleted, de szeretnél velem játszani, akkor együtt kiötlünk valamit. (20.ig nem leszek a legaktívabb hsz-ek írásában, ugyanis még tart a vizsgaidőszakom, de megteszem a tőlem telhetőt. Felmerül a kérdés, hogy miért nem vártam már meg azt a pár napot és csak utána alkottam meg ezt a karaktert. Ha eszembe jut valami, muszáj vele valamit kezdenem, mer nem hagy addig nyugodni.) :lol!: Egyelőre egy játékkal megelégszem, szóval elkeltem. |
|
| | | Hétf. Május 30, 2016 2:25 pm |
| Vendég Szóval... az az igazság, hogy halványlila gőzöm sincs arról, hogy ki kelt el, vagy ki nem, tehát most én is ide vésem a nevemet ( CORTEZ - itt is van ). Ladies & Gentlmen ez egy nyílt felhívás keringőre! A lehetőségeim korlátozottak, ugyanis az Eichen ház barátságos és szívmelengető környezetében, a gumiszobák egyikében nyaralok hesszelek hűsölök tartózkodom éppen. Látogatókat és bentlakókat várok, leginkább Illetve szóba jöhet még múltas játék, ha gondolod^^ Hint/easter egg: a canon leírás szerint a vadászok már eléggé régóta kézre akarják keríteni a kisasszonyt, továbbá vérfarkas berkekben is meglehetősen hírhedté válhatott, lévén saját kezűleg végezte ki a saját falkáját - hopsz :00: Várom a bátor áldozatokat önkénteseket |
|
| | | Vas. Május 29, 2016 7:21 pm |
| Vendég Vihető vagyok még egy játékra, egy pm az ára |
|
| | | Szomb. Május 28, 2016 8:36 am |
| Vendég Első játék, valaki? :hello: |
|
| | | Kedd Május 24, 2016 6:25 pm |
| Vendég Első játékom kiadó.
Jelzem, ET olvasása szigorúan ajánlott a játékstílusom és a szövegbéli hullámok miatt. Nem átlagos módon írok és játszok, ami másnak kellemetlen, szégyenítő írás, az nekem alap. Nem kell berezelni, nem harap meg a betűm de ha élénk fantáziád van, akkor kéretik tényleg elolvasni.
Köszönöm. |
|
| | | Kedd Május 24, 2016 3:40 pm |
| Vendég HIRDETÉS:Egy, a harmincas évei legelején járó jóképű vércicaaa keresi játszótársát! Hajlandó elvállalni egyszerre több játékot is, többféle színben és témában!Kikötés: ne siettesse senki, mert az ihlet fogyó eszköz, és az újabb szállítmány érkezése eltarthat egy darabig! Érdeklődni lehet PM-ben, chaten és még ezer más módon. |
|
| | | Szer. Május 18, 2016 8:40 pm |
| Vendég Első játékom eladó! Mindenkinek örülök, szóval, ha kellene valakinek egy lelkibeteg kanima...PM! |
|
| | | Kedd Május 17, 2016 7:25 pm |
| Vendég Sziasztok!
Még egy gonosz kitsune bocsátja áruba a játékait. Bármire kapható vagyok, fiúk lányok, ne fogjátok vissza magatokat, egyszer élünk, még ha sokáig akkor is...
Pm az áram, vagy kapj el chaten vagy ahogy szeretnéd... |
|
| | | Kedd Május 17, 2016 2:52 pm |
| |
|
| | | Hétf. Május 16, 2016 1:45 pm |
| Vendég Sziasztok Nem tudom ki kelt el és ki sem ezért én is ide pötyögök. A hetem nyugisabb lesz, délutánonként tudok jönni 1-2 reagot legyártani naponta, kétnaponta. Verekedésekre, betörésekre és nagy banzája, na meg +18-as játékokra várok jelentkezőket... lehetsz bárki...lehetsz húszas éveidet taposó csaj... vagy épp férfi, aki mindennek neki megy... még az oszlopnak is. Csak egy PM az ára |
|
| | | Pént. Május 13, 2016 9:54 pm |
| Vendég Helló mindenki! Még bevállalok egy-két játékot, ha valakit esetleg érdekelne a dolog... Benne vagyok ebben-abban. Ha van jelentkező, dobjon egy pm-et. |
|
| | | Pént. Május 13, 2016 2:29 pm |
| Vendég Figyelem! Eladó játékaim vannak, amik igazán kedvező áron megvásárolhatóak! Az ára csupán egyetlen pm, amiben meg tudjuk beszélni a mindkettőnk számára kedvező körülményeket. Ne habozz, írj bátran, hiszen ez egy soha vissza nem térő alkalom! Ja nem, csak valami jó szöveggel reklámoznom kell magam, hogy ne ugorjatok át rajtam csak így. |
|
| | | Csüt. Május 12, 2016 6:46 am |
| Vendég Pálinkásjóreggelt! :lol: A meglévően egy játékom mellé szívesen vállalok még másikat. Sajnos a 24 óra/nap időlimit miatt tetűlassú tudok lenni időnként, de veszedelmesen lelkes. (nem szeretem ha sürgetnek, ezt jó az elején tisztázni ) Ha nem akarsz belőlem falvédőt csinálni, nem akarsz megkajálni akkor szerintem megtaláljuk a közös hangot. Üzentben ötletelhetünk a továbbiakról. |
|
| | | Szer. Május 11, 2016 10:37 am |
| Vendég Szeretném, ha valaki felavatna a játéktéren! Viszont, mivelhogy jelenleg a csodálatos Eichen-ház falai közt senyvedek, oda kéne szervezni a mókázást, hacsak nem múltbéli játékot agyalunk ki... Akárhogy is, én semmi jónak az elrontója nem vagyok! |
|
| | | Vas. Május 08, 2016 10:42 pm |
| Vendég Mindketten tudjuk, hogy akarod. Hogy engem akarsz. Szóval... PM? |
|
| | | Vas. Május 08, 2016 7:42 pm |
| ember: erôtlen személy, köztünk mégis a legerősebb Helló Úgy döntöttem megpróbálkozom a játékostárs kereséssel még egyszer, szóval, ha lenne kedved játszani, csak nyugodtan zargass pm-ben |
|
Play by: : benedetta gargari ●
Életkor : 22
Foglalkozás : tanulok ●
| | | Vas. Ápr. 24, 2016 11:03 am |
| Vendég Sziasztok. Balhézásra kapható valaki valamerre? Bármilyen balhéra vevő vagyok, szóval jöhettek ellenem |
|
| | | Szer. Ápr. 20, 2016 9:31 am |
| |
|
| | | Pént. Ápr. 15, 2016 2:01 pm |
| Vendég Te. Én. Bármelyik énem. Játék. PM.
(a választék Mathias, Aziraphale, Saya és Silas, by the way) |
|
| | | Vas. Ápr. 10, 2016 4:08 pm |
| Vendég Bárkivel szívesen játszok, nem is harapok, csak a fegyvereimmel kell vigyázni |
|
| | | Szomb. Ápr. 09, 2016 12:31 pm |
| Vendég Én is kiadnám magam pár játékra, bármit szívesen kijátszom, vadulni ér, szóval jelezzen bárki, aki vevő lenne rám. ^^ |
|
| | | |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |