daimon: a kapzsiság mestere, csalóka üzletek kötôje
Sziasztok!
Az utóbbi időben nem voltam túl aktív, de most még egy kis türelmet kétnék, míg visszarázódom. Történt egy-két dolog, ami most nem enged teljes koncentrációt sehova sajnos. Néha csak a fejemet kapkodom ide-oda.
Sietek vissza azokhoz, akiket ez érint!
Aaron és a többiek
↭ Every night is
the dawn of a new day ↯
↭ You don't lose if you learn from your mistakes ↯
Play by: :
↭ Chris Wood ↯
Életkor :
33
Foglalkozás :
↭ Police Officer ↯
↭ Look at you, you're
just as fucked up as me ↯
↭ How can you love if you don't love yourself? ↯
Szer. Márc. 03, 2021 1:58 pm
Vendég
Vendég
Heyyo!
Személyes okokból nem igazán leszek egy darabig elérhető. Lehet, hogy csak egy hétig fog tartani, lehet hogy tovább, ezt sajnos nem tudom megmondani előre. A játékostársaimtól türelmet kérek, igyekszem összeszedni magam. Addig is mindenkinek jó játékot!
A gépem javítása egy olyan sikeres dolog volt, hogy a mai nappal meg is halt a drága. Telefonról tudom nézegetni az oldalt, reagokat igyekszem írni, de nem ígérek semmit, mert nem vagyok hozzászokva a telefonon gépeléshez, bármennyire is béna dolog Új gépem nem tudom mikor meg hogyan lesz, de addig is csórogatni fogom majd valaki gépét remélhetőleg. Julia és az egy posztal ez alatt linkelt idióták
Hétf. Jan. 04, 2021 11:48 pm
Dorcas Irwin
ember: erôtlen személy, köztünk mégis a legerősebb
Helló
Sajnos nem igazán vagyok a legjobban, ráadásul a gépem is néha alig akar elindulni, azt is meg kell javítanom, így pár napig nem igazán leszek elérhető a fórumon. Igyekszem azért felnézni naponta egyszer, de nem tudok semmit megígérni sajnos. Sietek vissza hozzátok
Nagy ritkán írok ide - ilyenkor is utálom, de sajnos kénytelen vagyok kiírni magamat egy rövid időre. Szükségem van néhány nap pihenőre, mert igencsak lemerítettek az ünnepek, szóval legközelebb valamikor január első vagy második hetében jövök vissza. Addig is továbbra is elérhető leszek itt mindenki számára, fel-fel fogok lesni az oldalra, hogy rajtatok tartsam a szemem! Rosszak legyetek és előre is BUÉK mindenkinek!
selena gomez
Életkor :
22
echoes and the shots ring out, we may be the first to fall
everything can stay the same, or we could change it all
Csüt. Dec. 10, 2020 5:16 pm
Vendég
Vendég
Sziasztok!
Megint eltűnök egy kis időre, majd igyekszem visszatérni, ahogy tudok.
Kukás-team
Hétf. Nov. 16, 2020 8:39 pm
Vendég
Vendég
Hey mindenki! Eltűnök egy kis időre, de igyekszem összeszedni magam a közeljövőben! Addig is pusszantás mindenkinek!
Kukás-team
Vas. Május 31, 2020 5:45 pm
Aaron Black
Sziasztok!
Frissíteném a kiírásom. Úgy néz ki, hogy egy, rosszabb esetben két hét múlva sokkal több időm lesz bármire... vagy éppen mindenre. Tehát a lényeg az, hogy hamarosan visszatérek a fórumra, mindegyik énemmel egyetemben.
Nem akartam ide írni és nem is olyan üzenetnek szánom, ami azt sugallja, "teljesen elveszek", de az tény, hogy a nyári szezonom elindulni látszik. Eddig volt váltótársam, most viszont nincs, így a főnökasszonyom ugrik be heti 2 alkalommal kb. és a többi szabadnapom az időjárás kezében van - ha esik, itthon vagyok, ha száz ágra süt a nap, akkor reggeltől-estig dolgozok. (Értsük ezt úgy, hogy reggel 8-ra megyek és 9 után indulhatok haza, tehát a legjobb esetben is fél 10, 10 fele érek haza.) A tényeket összevetve tehát hosszú türelmet kérnék nagyjából szeptemberig mindenkitől - akarok reagokat írni, de jó kérdés, mikor és hogyan fog sikerülni. Ígérem, amikor tudok, jövök és írok, mert imádom az oldalt és nem akarlak titeket itt hagyni!!! Remélem, megvártok.
A megértéseket köszönöm, a továbbiakról pedig... nos, reméljük a legjobbakat!
↭ Chris Wood ↯
Életkor :
33
Foglalkozás :
↭ Police Officer ↯
↭ Look at you, you're
Csüt. Május 07, 2020 12:07 am
Aaron Black
Sziasztok!
Nem akartam ide írni és nem is olyan üzenetnek szánom, ami azt sugallja, "teljesen elveszek", de az tény, hogy a nyári szezonom elindulni látszik. Eddig volt váltótársam, most viszont nincs, így a főnökasszonyom ugrik be heti 2 alkalommal kb. és a többi szabadnapom az időjárás kezében van - ha esik, itthon vagyok, ha száz ágra süt a nap, akkor reggeltől-estig dolgozok. (Értsük ezt úgy, hogy reggel 8-ra megyek és 9 után indulhatok haza, tehát a legjobb esetben is fél 10, 10 fele érek haza.) A tényeket összevetve tehát hosszú türelmet kérnék nagyjából szeptemberig mindenkitől - akarok reagokat írni, de jó kérdés, mikor és hogyan fog sikerülni. Ígérem, amikor tudok, jövök és írok, mert imádom az oldalt és nem akarlak titeket itt hagyni!!! Remélem, megvártok.
A megértéseket köszönöm, a továbbiakról pedig... nos, reméljük a legjobbakat!
↭ Chris Wood ↯
Életkor :
33
Foglalkozás :
↭ Police Officer ↯
↭ Look at you, you're
Szer. Ápr. 29, 2020 12:02 pm
Vendég
Vendég
Halihó!
Nem tervezek hosszútávon elveszni, csak ezen a héten és a jövő heti érettségi kapcsán írom be magam ide. Ha valakinek kellek, akkor PM-ben vagy chaten elér, és ugyan ez nem sok mindenkit érint játék szempontjából, de reagokkal majd akkor jelentkezem, ha túlvagyok ezen és nem rántottak meg matekból
Köszi a türelmet
Kedd Ápr. 21, 2020 9:20 am
Vendég
Vendég
Csók mindenkinek Nem gondoltam hogy elfog jönni az a nap ebben a félévben, hogy ide kell írnom, de néha az élet így alakul, főleg ilyen csodás távoktatás mellett. Május 15. a szorgalmi időszak vége, ami 3 vagy 4 hét. Ez alatt nem fogok eltűnni, de a hétköznapokat főleg a beadandókra kell szánnom, különben nem leszek meg velük. Persze emellett elérhető leszek, zaklatni lehet pm-ben, reagokat is fogok írni, csak esetleg nem olyan gyakran. Szóval azért senki ne akarjon pezsgőt nyitni, mert nem szabadultatok meg tőlem Szóval itt leszek, de május 15-ig türelmet kérnék
Na pupákok rossz hírem van; úgy hozta ez a drága jó élet, hogy egész áprilisban a záródolgozatomon fogok dolgozni, amivel hó végére mindenestül el kell készülnöm. Ez idő alatt sajnos nem tudom, mennyi kapacitásom marad reagokra, meg úgy egyáltalán bármire, ezért elnézést kérek mindenkitől, akinek tartozom! De nagyon igyekszem vissza hozzátok, pm-ben pedig továbbra is végig elérhető vagyok, ha kellek, nyugodtan lehet zaklatni! Vigyázzatok magatokra, rosszak legyetek, de ne feledjétek, mindent látok!
selena gomez
Életkor :
22
Pént. Feb. 14, 2020 1:02 am
Ethan Wayne
vérjaguár: falka nélküli fenevad, ki lesbôl támad
Én is elutazok srácok. Nem messze én nem sokáig, úgyhogy jövő héten válaszolok mindenre. Pm-ben Ethannel találtok meg, discordon fellelhető vagyok. Legyen szép hétvégétek, aztán majd jelentkezem
Cody Christian
Foglalkozás :
Nyomozó
A man does what he must - in spite of personal consequences, in spite of obstacles and dangers and pressures - and that is the basis of all human morality.
Ez igazából csak egy update lesz, szóval azt hiszem, bele is vágok. Az előző posztban már említettem, hogy egy bizonyos utazást szervezek... Na hát az össze is jött, ami annyit jelent, hogy nagyon nagyoooon hosszú távon tervezek külföldön maradni, egyelőre viszont kb egy évre megyek ki fixen, vagy kettőre. Ez idő alatt megpróbálok szerezni laptopot (meg egy letelepedési engedélyt is, na az lesz még necces), addig pedig mobilról igyekszem majd aktívkodni itt is, facén is, mindenütt, de nem ígérek semmit! Szurkoljatok nekem, akit pedig érdekelnének a részletek, privátban (Dannynek ha lehet, vele vagyok bejelentkezve mindenhonnan XD), discordon, facén, instagramon (ki hol talál meg) nyugodtan írjon és szívesen mesélek! Addig is puszi a nózitokra, legyetek jók és ne sunyuljatok a hátam mögött, mert még mindig mindent látok!
Sok szeretettel: Kukás-team
Kedd Jan. 21, 2020 12:46 pm
Vendég
Vendég
Na heyloo everyone!
Az a helyzet, hogy sikerült találnom egy munkát, 12 órás műszakban vagyok és összevissza beosztással, így még a mostaninál is gyengébb teljesítménnyel tudok aktívkodni az oldalon... DE!!! Továbbra is nyugodtan zaklassatok pm-el, ha van valami, mindössze annyit kérek, hogy jelezzétek oldalt a kischatben, mert nem lesz mindig időm az összes multimmal belépni és megnézni, hogy jött-e valami fontos üzenet. Továbbá igyekszem a szabadnapokon reagolással is foglalkozni, csak közben még intéznem kell az utazásomat is (aki tudja, érti miről beszélek, a többieknek elég annyi, hogy a jövőmet építgetem), stbstb. Deeee nem tűntem el örökre, szóval ne rosszalkodjatok a hátam mögött! Mindent látok...
Puszilok mindenkit! (User lány, szóval nem ciki)
Kukás-team
Jja, ezt pedig azoknak küldöm, akiknek szar napjuk van éppen:
Csüt. Jan. 09, 2020 6:27 pm
Vendég
Vendég
Sajnos egy ideje nem sikerült reagokat produkálnom egyik pofimmal sem, mivel a vizsgaidőszak lángjain perzselődöm jómagam is, így most elnézést kérek minden játékos partneremtől. Már csak a holnap, valamint a 14-e van hátra (ha nem bukok meg semmiből), szóval igyekszem visszafele utána! Szurkoljatok...
Korábban ugyan már jeleztem felétek, de sajnos eljött az ideje, hogy ide is megírjam; 2019. Dec. 13-ig a közelgő vizsgáim miatt nem igen leszek jelen az oldal életében. De vészhelyzet esetén így is el fogtok tudni érni az admintársaimon keresztül, akár még pm-ben is, mert úgyse bírom ki, hogy ne kukkantsak fel az oldalra, szóval tuti látni fogom. Valamint, sajnos Január végéig előreláthatóan be leszek lassulva a reagokkal, mert az egyetem egy perc nyugtot se hagy nekem. Szóval szeretném a türelmeteket és megértéseteket kérni, köszönöm! Továbbra is legyetek rosszak, de ne feledjétek; mindent tudok!
selena gomez
Életkor :
22
Pént. Nov. 15, 2019 5:10 pm
Vendég
Vendég
Sziasztok!
Szeretném én is a türelmeteket kérni még december közepéig, addig meg hajtás van sajnos, túlórázom, szombatozok, élni sincs időm. De utána röppennek majd vissza a reagok. Elnézést minden játékostársamtól!
Kedd Okt. 22, 2019 6:13 am
Vendég
Vendég
Sziasztok!
Kis türelmét szeretném kérni mindenkinek, besűrűsödtek a napjaim, meló helyről meg nem érni el az oldalt.
Hamarosan visszatérek!
Kedd Okt. 08, 2019 10:12 pm
Vendég
Vendég
Halihó! Minden játékostársamtól elnézést kérek, de egy kisebb családi mizéria okán legalább két hétig inaktívkodom. Olykor chaten felbukkanok, megidézni pm-mel lehet. Üdv Ari
Kedd Okt. 08, 2019 9:55 pm
Vendég
Vendég
Sziasztok! Sajnálom, de továbbra sincs időm és energiám írni, de igyekszem összeszedni mindkettőt, és lassan elkezdem pótolni a hiányokat! Üdv, Rys
Kedd Szept. 10, 2019 8:47 pm
Vendég
Vendég
Hellobello!
Nem gondoltam, hogy írok ide, de mégis... Munka és egyetem az összejött, igyekszem visszatérni, azonban minden partneremtől türelmet kérek, ahogy Lynne átalakításáért. Sajnálom Remélem, minél hamarabb vissza tudok térni, addig is vigyázzatok magatokra! Köszönöm! #teamAvery
Kedd Szept. 10, 2019 5:56 pm
Vendég
Vendég
Sziasztok! A héten várhatóan sajnos szabadságolni fogom magamat a reagok alól, de amint tudok írok. Üdv, Emrys
Vas. Jún. 30, 2019 5:20 pm
Dorcas Irwin
ember: erôtlen személy, köztünk mégis a legerősebb
Sziasztok!
Gyűlölöm, hogy ide kell írnom, de sajnos vannak dolgok amik az ember irányításán kívül esnek. A héten egyik családtagom sajnos elhunyt, és bár azt hittem beletudom vetni magam az írásba, hogy ne arra koncentráljak legalább, de nem megy. Igyekszem egy egy héten belül visszatérni hozzátok, addig is mindenki legyen jó
benedetta gargari ●
Életkor :
22
Foglalkozás :
tanulok ●
Kedd Május 28, 2019 9:31 am
Vendég
Vendég
Hellobello!
Hát, eljött az idő, vizsgaidőszak megérkezett Vagyis amíg nem végzek, biztos, hogy nem tudok reagot írni. Köszönöm a türelmet és mindenkinek sok sikert és kitartást az év végére!