Esküszünk, hogy |
rosszban sántikálunk
|
Kischat |
Ne menj jégre, s el nem esel
|
Oldal statisztika |
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 32 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
1
Ember
5
Diclonius
0 (nem alkotható!)
Daimon
3
Pokolkutya
1
Vadász
6
Hibrid
4
Lidérc
2
Kitsune
2
Vámpír
2
Boszorkánymester
4
Wendigo
1
Vérjaguár
1
kockáztatja életét e világban
|
Beacon Hills Lelkei | lények az árnyékban Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 1 Bot Nincs A legtöbb felhasználó ( 367 fő) Kedd Okt. 15, 2024 1:07 am-kor volt itt. |
|
| |
Üzenet | Szerző |
---|
Szer. Ápr. 13, 2016 8:31 pm |
| Vendég Sziasztok!
Stiles miatt nem tudok írni, mert egy sunyi alak és elveszi minden időm, és ihletem sincs. :/ Igyekszem jönni :3
Lyds, Bell |
|
| | | Szer. Ápr. 13, 2016 8:31 pm |
| Vendég Sziasztok drágaságaim Ezen a héten biztos nem fogok tudni írni, mert Bell teljesen elfoglal és a többi magánéleti gond/nem gond miatt. Dee a kalandba fogok írni, ha minden jól megy. Bocsánat mindenkitől akivel játszom. Dalci és a többi nyomorék. |
|
| | | Szomb. Ápr. 09, 2016 12:12 pm |
| Vendég Hahó! Elképzelhető, hogy nem leszek mostanában olyan aktív/gyors reagírás és kódolás szempontjából, mert muszáj tanulnom, tételeket kidolgoznom, meg hát vizsgáznom azután. Szóval előre is elnézést mindenkinek, akinek tartozom, igyekszem lassan utolérni magam. Ja, és rugdossatok le néha chatről. xdHorpasztás, Mason, Noah, Winnie |
|
| | | Kedd Ápr. 05, 2016 5:48 pm |
| Vendég komolyan mondom... végre eéterveztem hétvégén, hogy majd írok, aztán... ööö... sikerült lesérülnöm a vasárnapi koncerten egy icipicit... xddd fogalmazzunk úgy, hogy a jobb ,mutatóujjam éppenséggel használhatatlan és rohadt szarul tudok emiatt gépelni, meg írni... meg rajzolni is amúgy de mindegy xddd remélem mielőbb rendbejövök, addig meg nem tom várharo e reag |
|
| | | Hétf. Ápr. 04, 2016 9:37 pm |
| Vendég Halihó! A mostani hetem eléggé húzós lesz, sok mindenből írok, javítanom is kell, ezért ritkábban fogok tudni feljárni az oldalra, így hát reagok is lassabban fognak érkezni tőlem. :00: A kalandba igyekszek legkésőbb 10-én írni, illetve azoknak is sietek a válasszal, akiknek tartozok. xxx Malia & Hope |
|
| | | Csüt. Márc. 31, 2016 3:59 pm |
| Vendég Sziasztok! Sajnos nem tudom, hogy ezen a héten hogyan fogok tudni aktívkodni az oldalon, mert pénteken és szombaton barátnőmnél alszok, vasárnap pedig tanulnom kell hétfőre. O.o Este, ha lesz időm és a tanulás nem szívta le az agyamat, akkor természetesen igyekszek írni mindenkinek.
xxx Hope & Malia |
|
| | | Csüt. Márc. 17, 2016 4:15 pm |
| Vendég Hali, Cukorbogyók! Picit eltűntem mostanában, melynek oka, hogy egyre jobban kezdem unni a telefonról való reagolgatást, mivel körülbelül kétszer annyi idő, és az utóbbi időben kezd elveszegetni is, amit elmentek. Ezért döntöttem úgy, hogy amíg nem lesz gépem - ami remélhetőleg a húsvéti időszakot jelenti -, tartok egy kis szünetet. Addig egy kis türelmet kérek azoktól, akiknek tartozom. Pm-ben lehet zargatni, ha hiányzom, vagy valami, azt meg tudom nézni. ^^
pusszantás, Jo (és Vic) |
|
| | | Kedd Márc. 15, 2016 10:22 am |
| Vendég ○I will not be here!○ Remélem nem baj, hogy használom >< Hát az a nagy helyzet, hogy ma végetért a szabadnapom s sajnos (vagy nem sajnos) holnaptól vissza kell ülnöm az iskola padba. Ezért szeretném jelezni mindenki felé, hogy előreláthatólag hétköznapokon nem tudok lenni. DE ha mégis, akkor igyekszem, s írok akinek kell és ha még az is belefer, nagy chatre is fellógok. Viszont ha ez nem jönne össze, akkor minden hétvégén leszek, s elerhető vagyok Magyarázatképpen pedig: ezzel szeretném elkerülni, hogy ok nélkül inaktiv legyek s itt kelljen hagynom az oldit. Hiszen nagyon szeretek itt lenni, egy élmény a társalgás és a szerep is. De sajnos mar többször kellett elmennem a suli miatt. Ui.: Adminok fele pedig: remélem nem nagy gond, hogy ezt a kódot használtam a közlendőm legépelésére XoXo: Dorothy :hello: |
|
| | | Szer. Feb. 24, 2016 7:52 pm |
| ○I will not be here!○ Sajnos ez is eljött drágáim. Sajnálatos módon úgy alakult, hogy a munka felemészt, és így nincs se energiám, se ihletem ahhoz, hogy fel tudjak jönni az oldalra. Minden esetre fel fogok nézni az oldalra, Facebookon elértek, ha nagyon szükség lenne rám. Akinek tartozom attól türelmet kérek. Amint javul a helyzet jövök és újra zargatlak benneteket. Addig is jót NE halljak rólatok XOXO Malia/Bex |
|
Életkor : 12
"We don’t go out in the middle of the night murdering people,
DO WE?”
| | | Szer. Feb. 03, 2016 11:48 pm |
| Vendég Egy kicsit távol leszem, nincs ihletem, valamiért elment. Nincs sok játékom, de a játszótársaimtól türelmet kérek, ha valaki szeretne valamit pm-ben megtalál. Az oldalra fellesek párszor, mindenki további szép játékot, remélem minél előbb visszatérek.
Ally |
|
| | | Szer. Szept. 23, 2015 9:47 am |
| Vendég Ha 13 órakor utazom Budapestre SOS romokban heverő párkapcsolatom ugyanis a végét járja és lehet most teszünk végleg pontot az ügyre 7 év után, szóval van bőven mit megbeszélnünk. Ez viszont azt jelenti, hogy pénteken este érek csak haza és a lelkiállapotomtól függően esek neki Derek drága válaszának. Sajnálom, hogy ennyit csúszok vele hiszen korábbra ígértem, de ez most eléggé elvonja a figyelmemet. :/ Netem sem lesz ez idő alatt, úgyhogy még csetre se tudok feljönni sajnos, pedig itt nem hagynám a bandát! Legyetek jók, mert ha visszajövök szétcsapok köztetek. Peter és júzere |
|
| | | Hétf. Aug. 24, 2015 9:34 pm |
| Vendég Sziasztok! Ahogy azt észrevettétek, az elmúlt másfél hónapban el voltam tűnve. Először is ne haragudjatok miatta! Olyan dolgok történtek az életemben, amelyek eléggé letaglóztak, ráadásul még új helyre is kellett költözni. Nem szeretném részletezni, hogy mi történt, legyen elég annyi, hogy eléggé leszívta minden energiámat. Pár napot szeretnék még kérni tőletek, aztán ha engeditek, akkor visszahoznám drága Violet-emet az élők sorába! Vigyázzatok magatokra addig is! Vio |
|
| | | Szomb. Aug. 15, 2015 1:07 pm |
| Vendég Hahó, Holnaptól egy hétig (16-23.) nem leszek gépközelben, úgyhogy reagolni sajnos nem fogok, és a gilisztákról is nektek kéne gondoskodni, de majd telóról felnézek ám, és megleslek titeket. Legyetek rosszak. :3 Stiles |
|
| | | Szer. Aug. 12, 2015 1:14 pm |
| Vendég Egy jó és egy rossz hírrel jövök. :00: Péntektől, vagyis 08.14.-től 19.-éig Siófokon leszek a barátomnál. Utána pedig mivel végre ismét kaptam munkát 20.-ától legkésőbb 21.-étől Zánkán dolgozom a hó végéig mint vendéglátós alkalmazott. Úgyhogy aki egy fagyira vágyik vagy csak valamit enne, jó eséllyel futhat ott belém. Ez azonban azt is jelenti, hogy nem valószínű hogy tudok sokat lenni az oldalon, írni talán egyáltalán nem. Barátomnál csak mobilról leszek, Zánkán pedig azt se tudom lesz-e wifi, laptopot ugyan viszek de kérdéses hogy munka után lesz-e még időm és energiám netet vadászni ha alapból nincs a szállásunkon. Ha viszont van net, akkor reagolok amint tudok ígérem. Úgyhogy szeptemberig takarékra teszem magam... holnap viszont még vagyok. Mindenki kedvenc Hale-je, Peter |
|
| | | Szer. Aug. 12, 2015 10:03 am |
| Vendég Baleset érte az én csodálatos ketyerémet, amit telefonnak csúfolnak, de felér egy laptoppal. Szóval a drága most szervízben van, gép hiányában, és egy olyan telefonnal, ami a mozgó kép fogalmát sem ismeri nehéz helytállni. Emiatt egy 2-3 hétre, maximum egy hónapra kiesek egy kicsit. Ha tudok írni, azonnal írok, próbálok majd nem megvárakoztatni nagyon titeket, addig se halljak jót drágáim :3 Kirus, Brett, Noelle xoxo (vagy mi) Pandus, te meg vigyázz a babusra! |
|
| | | Pént. Júl. 24, 2015 4:14 pm |
| Vendég A hétvégén nem nagyon leszek, de vasárnap már jövök vissza délután Akkor írok mindenkinek! |
|
| | | Csüt. Júl. 16, 2015 12:09 pm |
| Vendég Hello, drága puszedlik! Az a helyzet, hogy most szombattól (07.18.) jövőhét vasárnapig (07.26.) nem leszek elérhető, és tudtommal nem lesz net, így felnézegetni sem fogok majd tudni. De legalább lesz időtök meglepi bulit rendezni nekem. Addig megpróbálok mindenkinek válaszolni, de ha mégse sikerülne, akkor ezer bocsánat. >< Legyetek rosszak. Szeretés, horpasztás, csóközön, Stiles |
|
| | | Pént. Júl. 10, 2015 12:13 pm |
| Vendég Hahó drágák! ^^ Az a nagy büdös helyzet van, hogy hétvégére elutazom, úgyhogy valószínűleg nem leszek elérhető. A reagok majd mennek, zaklatni meg ez idő alatt Maliát tessék.
Csóközön, Kate |
|
| | | Vas. Aug. 31, 2014 6:04 pm |
| Vendég sziasztok
tudom mostanába se voltam túl aktív, de összejöttek a dolgaim, amit rendeznem kell. Ez lehet pár nap, de akár 1,2 hét is. Igyekszem Köszönöm a megértést |
|
| | | Szer. Aug. 27, 2014 5:42 pm |
| Vendég Sziasztok! Tudom mostanában nem vagyok túl aktív,csak WIFI problémákkal küzdök.De igyekszem lenni és írni azért. Xoxo Alex/Barbi/Moira |
|
| | | Csüt. Aug. 14, 2014 9:17 pm |
| Vendég Sziasztok most egy darabig nem tudok írni de igyekszem vissza, akikkel játszok kérem legyenek türelemmel |
|
| | | Szomb. Aug. 09, 2014 10:53 am |
| Vendég Úgy alakult, hogy Aug. 10-től számítva egy hétig nyaralni megyek. Bár igyekszem majd gépközelben lenni legalább esténként, de nem garantálom, hogy tudok írni. Előre is elnézést mindenkitől akivel játékom van. Ha hazaértem mindent ezerrel bepótolok. |
|
| | | Csüt. Aug. 07, 2014 9:40 pm |
| Vendég Drágaságok! Sajnos a mai napból tanulván, most nem leszek reag képes, sőt chat képes se egy darabig. Megkezdődött a maratoni szülinapi dömping! S hét napon át tartott a csoda... Na, jó igazából, csak három napig leszek távol, de ez jobban hangzott. Szóval viszlát vasárnap, legyetek rosszak!^^ xoxo |
|
| | | Csüt. Júl. 17, 2014 8:01 pm |
| Vendég Sajnos újra kell ide írnom. szombat,vasárnap és hétfőn vagy is 19,20,21- én nem leszek elérhető. Viszont amint vissza jövök igyekszem be pótolni az összes reagot. Sietek vissza. xoxo Barbi/Alex/Moira |
|
| | | Pént. Júl. 11, 2014 8:07 pm |
| Vendég Sziasztok! Sajnos internet problémákkal küzdök és, ha valamiért nem mennének a beígért reagok vagy csak úgy eltűnnék, akkor ez okból lesz. Remélhetőleg ez a probléma hamar meg fog szűnni és utána mehet a gyorsabb reagozás. xoxo Moira-Alex-Barbi |
|
| | | |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |