Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 32 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
1
Ember
5
Diclonius
0 (nem alkotható!)
Daimon
3
Pokolkutya
1
Vadász
6
Hibrid
4
Lidérc
2
Kitsune
2
Vámpír
2
Boszorkánymester
4
Wendigo
1
Vérjaguár
1

kockáztatja életét e világban
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 31 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (367 fő) Kedd Okt. 15, 2024 1:07 am-kor volt itt.

Megosztás

Amber

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Pént. Ápr. 10, 2020 8:42 pm

Ethan Wayne
vérjaguár: falka nélküli fenevad, ki lesbôl támad
Amber
Kapcsolat megnevezése

Becenév:
sose becéztelek
Kor:
18-20
Nemi identitás:
hetero
Faj:
vadász családod van, de te vérjaguár vagy
Play by:
Victoria Moroles
Aki várja:
én tuti, ha egyszer megérkezik az öcsém, akkor biztos ő is, és itt még Gida, akihez szorosan kapcsolódok
Karakter állapota:
Szabad

I need you

Néha kezdem azt érezni, hogy idén a múltbéli hibám és tévedései emberek képében elevenednek meg. Igen, akármilyen kellemetlen is beismerni, te is az voltál számomra.
Generációkra visszavezethető a családod vadásztevékenysége, így nem csoda, hogy téged is ebben a szellemben neveltek fel, és a saját ostobaságodnak köszönhetően történt mindez azon a bizonyos éjjelen.

Még nem érkeztem meg Beacon Hillsbe, de már rég elhagytam az otthonomat, és egy másik hely után kerestem. Csak egy kis időre terveztem megállni a városodban, mégis egy-két év előtt belőle. Akkor még én is fiatal voltam, nehezen kezeltem a haragomat, így aztán könnyebben eluralkodtak rajtam az ösztöneim.
Éjszaka volt, épp szemtanúja voltam egy lidérc betörésének, és jaguárformában akartam megállítani a tolvajt, azonban te közbeléptél. Nem tudom miféle hősködési hajlam uralkodott el rajtad, de azóta utálom az összes lidércet. A tolvaj meglógott miattad, mert azt hitted, kettőnk közül én voltam a rosszfiú, és rám támadtál. Mindennek az lett a vége, hogy véletlenül megharaptalak, és azt hiszem, mondanom se kellett, hogy utána hónapokon keresztül el kellett viselnem az ostobaságaidat. Felelősséggel tartoztam érted, legalább is addig, amíg meg nem tanultad kezelni az újdonsült képességeidet. Amikor még ott voltam, a családodat nem avattad be a történtekbe, de azóta jó pár év eltelt, így nem tudom mire jutottál velük.

Nem tudom mit csináltál, vagy miként boldogultál, hiszen megegyeztünk abban, hogy megtanítom neked az alapokat, aztán mindenki megy a maga útján. Míg egy nap be nem sétáltál a beacon hills-i munkahelyemre, mondván, hogy engem keresel.
Nem avattál be a részletekbe akkor, azóta is folyamatosan titkolódzol, de abban biztos vagyok, hogy bajba kerültél. Szinte nem is teszed ki a lábadat a lakásomból, ahová önkényesen beköltöztél, és ha egyszer összetalálkozol majd az öcsémmel, biztos vagyok benne, hogy együtt fogjátok szívni a véremet.
Mintha mindkettőtök szent küldetésének tartaná az életem megkeserítését. Kíváncsi vagyok, hogy miért eredtél a nyomomba, de tekintve az arcodra gyakran kiülő aggodalmat, biztos vagyok benne, valami nagy marhaságba keverted magad, amiből egyedül nem tudsz kikeveredni.

//Nem igazán szeretnék túl sok mindent megadni a lánnyal kapcsolatban. Szerintem elég egyértelmű, hogy egy kicsit túlbuzgó, nagyszájú és bajkeverő teremtésről van szó. A kettőnk kapcsolata elég döcögősen indult, és továbbra sem bízunk egymásban, de nem gondolnám azt, hogy utálnánk egymást. Én legalább is nem utállak téged, bár te lehet a mai napig neheztelsz a balesetért, vagy épphogy örülsz neki, fogalmam sincs. Abban viszont biztos vagyok, hogy ha egyszer befutna a kisöcsém, akkor előbb-utóbb szövetkeznétek ellenem, sőt ha úgy adódna, akkor Fawnnal hármasban fárasztanátok minden egyes nap. Nagyon örülnék, ha megérkeznél, mert szeretem kínozni a karakteremet, és biztos vagyok benne, ha még öcskössel nem is, de Fawnnal lehet kijönnétek. Igazából bármilyen ötletre vevő vagyok, akár együtt is agyalhatunk, hogy mibe keveredett. Nevet és pb-t is nyugodtan lehet változtatni, csak egyeztessünk előtte. A pb-re elsősorban a másik keresettem miatt gondoltam, akit korábban linkeltem, de egyébként rugalmas vagyok.//

Ethan Wayne
Amber Tumblr_o0lsyoCRNU1s1ab16o2_500
Play by: :
Cody Christian
Foglalkozás :
Nyomozó
Amber Tenor

A man does what he must - in spite of personal consequences, in spite of obstacles and dangers and pressures - and that is the basis of all human morality.
Keresettek :

Amber Empty
Vissza az elejére Go down

Amber

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Keresett karakterek-