Hétf. Ápr. 06, 2020 4:04 pm |
| nemes vámpír: kiben ôsök vére folyik, s az élôkbôl iszik Az idősebbik Victoriano Se veled, se nélküled?
Becenév: ide Kor: ide Nemi identitás: ide Faj: Vámpír Play by: Ian S. vagy valaki más? Aki várja: Én biztosan, de szerintem más is lefog rád csapni Karakter állapota: Szabad I need you Semmi különös...Kettőnk közül te vagy az idősebbik. És a rosszabbik is. Míg én mindig is törekedtem a jól neveltségre, te rosszalkodtál. Nem vagy te velejéig rossz, csak hát hozod a formád. Kiröhögsz, mikor a kórházba megyek utánpótlásért és azért is, mert igyekszem a szabályoknak élni. Te egy igazi olasz vámpír srác vagy, azokkal pedig illik vigyázni. Imádod a nőket - talán a férfiakat is, ki tudja - és bár hűség híján vagy, azért mindig megkóstolod őket, mielőtt lelépsz. Szereted járni a világot, és figyelmeztetés nélkül betörni a házamba. Őrültségnek tartod, hogy így sötét lelkemen viselem a lány sorsát, emiatt őt is arra ösztönözheted a hátam mögött, hogy hagyjon el. Nem vagy egy gyilkos gazember, de kizárt, hogy kibírd egy hónapig áldozat nélkül. Hirtelen haragú vagy, de nem erősebb. Akárhogy is, jó kis mókának nézünk elébe, szóval gyere hamar! |
|
WISE MEN SAY, ONLY FOOLS RUSH IN
BUT I CAN'T HELP FALLING IN LOVE WITH YOU
SHALL I STAY WOULD IT BE A SIN
IF I CAN'T HELP FALLING IN LOVE WITH YOU Play by: : PAUL VAMPIRE WESLEY
Életkor : 178
Foglalkozás : Rendőr
Keresettek :
|