Hétf. Ápr. 06, 2020 3:51 pm |
| nemes vámpír: kiben ôsök vére folyik, s az élôkbôl iszik Csodálatos neved Hab a tortán
Becenév: Bárányka, legalábbis én így hívlak Kor: 30 évvel ezelőtt lettél vámpír, de már akkor olyan 18-24 lehettél Nemi identitás: ide Faj: Vámpír Play by: ide Aki várja: Hát én, ki más? Tudod, itt ez a vámpír srác oldalt ➞ Karakter állapota: Szabad I need you Találkozásunk nem volt épp zökkenőmentes. Sőt, ami azt illeti, nagyon is rázós volt. Főleg a számodra. Elütöttelek. Elájultál és valójában, ha hívtam volna is a mentőket sem élted volna túl. Haldokoltál és az időd egyre fogytán volt. Bűntudatom volt, és persze féltem is, de nem kis kockázatot vállalva úgy döntöttem - igen, helyetted is -, hogy vissza hozlak az élők sorába, bár nem teljesen úgy, ahogy te azt elképzelted. Átváltoztattalak és onnantól én feleltem érted. Zavarodott és rémült voltál, mikor magadhoz tértél a Victoriano kúriában, s mivel nem tudtam, mikor, s miképp beszéljek erről neked, így egy kis idő után elmondtam mi történt. Valójában te nem is azon akadtál fenn, hogy elütöttelek, hanem, hogy átváltoztattalak valamivé, amiben eddig valószínűleg nem hittél. Feszegetni kezdted határaid, mert nem hittél nekem. De hamar rádöbbentél, hogy valóban létezik egy világ, amit eddig nem ismertél, s ami most vált látható a számodra. Kemény napoknak néztél elébe, s az idő múlásával tán már el is felejtetted, de én ott voltam mindvégig veled. Segítettem, mikor éheztél, mikor fájdalmaid voltak, mikor azt hitted megőrültél. Tulajdonképpen bízni kezdtél bennem, és ezt én is éreztem. Aztán telt múlt az idő, eltelt 30 év, ami bár nem kevés, de még bőven van mit megismerned, ugyanakkor mára már nem csak megszenveded ezt az egészet, de nem kis fejfájást okozva szórakozol is, mert ez az ajándék nem csupán átok. Nagyon nem szólnék bele az életedbe, csupán apró infó morzsákat adnék még arról, milyennek is képzellek. Hogy előtte milyen ember voltál, nem tudom. De egy kihalt és sötét úgy szakaszon "találkoztunk". Talán menekülték valaki elől, talán amúgy is véget akartál vetni az életednek, de lehet éppen csak elkeveredtél. Miután átváltoztattalak, az első hetekben nehezteltél rám, - hallottam a gondolataid -, de ahogy ráébredtél, hogy a benned lakó vámpír valós, én pedig segítek, elfogadtad a furcsa kis kapcsolatunk, bízni kezdtél bennem. Voltak jobb, s rosszabb napjaink. Egy idő után megfogadtam magamnak, hogy nem nézek többet a fejedbe. Ennek ellenére néha megszegem ígéretem. Mostanság viszont elkanászodtál. Most, hogy rájöttél vannak ennek a dolognak jó oldala is, kiélvezed azokat, de tapasztalatlanságod miatt sokszor kerülsz bajba, amiből általában én mentelek ki. Nem utálod a mostani életed, és valójában engem sem, de mégis mindig úgy teszel, s olyan dolgokat vágsz a fejemhez, mintha jobban örültél volna annak, ha ott hagylak meghalni. Hogy miféle kapcsolat alakulhat ki, azt a játékainkra bízom. Benne vagyok mindenbe. A lényeg, hogy gyere mielőbb! |
|
WISE MEN SAY, ONLY FOOLS RUSH IN
BUT I CAN'T HELP FALLING IN LOVE WITH YOU
SHALL I STAY WOULD IT BE A SIN
IF I CAN'T HELP FALLING IN LOVE WITH YOU Play by: : PAUL VAMPIRE WESLEY
Életkor : 178
Foglalkozás : Rendőr
Keresettek :
|