Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 32 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
1
Ember
5
Diclonius
0 (nem alkotható!)
Daimon
3
Pokolkutya
1
Vadász
6
Hibrid
4
Lidérc
2
Kitsune
2
Vámpír
2
Boszorkánymester
4
Wendigo
1
Vérjaguár
1

kockáztatja életét e világban
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (367 fő) Kedd Okt. 15, 2024 1:07 am-kor volt itt.

Megosztás

Defekt Nyomozó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Hétf. Aug. 26, 2019 4:13 pm

Vendég
Vendég
Ethan Wayne?
Egy idegesítő alak

Becenév:
én Defekt Nyomozónak hívom
Kor:
24
Nemi identitás:
heteroszexuális
Faj:
amit csak szeretnél
Play by:
Cody Christian
Aki várja:
Fawn Olossë
Karakter állapota:
Szabad / Foglalt

I need you

„Hát az úgy történt, hogy...” - kezdhetném a magyarázkodást, de mindenki tudja, hogy semmi közöm a töri tanár eltűnéséhez. Kivéve téged. Te valamiért azonnal rám gyanakodtál, amint a tekintetünk összetalálkozott a folyosón. Eleinte nem is értettem, miért keltettem benned ezt a hatalmas gyanút, de aztán az egyik barátnőm elárulta; mindenki rám hivatkozott, amikor kérdezősködni kezdtél. Hogy miért rám? Mert én voltam az egyetlen, aki nem utálta nyilvánosan Mr. Tudomisénmianeve uraságot. Pedig ha tudták volna, hogy én álltam minden szívatás mögött, biztos, hogy nem hozzám küldtek volna téged. Sőt, erősen javasolták volna, hogy kerülj el, ne dőlj be a bájos pillázgatásaimnak, és semmiképp ne idegesíts fel. Nos... Mivel nem figyelmeztetett senki, ennek az ellenkezője történt: elkezdtél a nyakamra járni, nyomozni utánam, figyelni, mint valami kis lényt egy mikroszkóp alatt. És ezt nem is próbáltad titokban tartani, sőt, még a nagynénémnek is beadtál egy hihető sztorit, hogy a közelemben maradhass... Megfenyegettek? Komolyan? Hát köszönet, most mindenki azt hiszi, a rendőrség téged rendelt ki mellém kísérőnek. Remek... Meg fogok tőled valaha szabadulni?
//Na szóval! Ez egy nagyon kedves kis „barátság” kezdete, azt hiszem. Rolling Eyes Lényegében egy románc lenne a végső célom ezzel a történetszállal, de addig nagyon-nagyon sokat fogjuk még egymást az őrületbe kergetni... hahaha Tehát, ha szeretnél egy jót nevetni, és azon izgulni, mikor fog minden kilencven fokos fordulatot venni Gida és a nyomozó között, akkor Ethan pont neked való! Egyébként rugalmas vagyok, a név változtatható, a pb-hez nem feltétlenül ragaszkodom (de ilyesmi kaliberűt képzeltem el, és mivel egy fiatal, tehetséges nyomozóról van szó, nyilván nem nyegleó pb-t keresek hozzá). Ha érdekel, keress meg nyugodtan, illetve Daniel Nicholson felemmel mindig elérhető vagyok, nála tudsz zaklatni a legtöbbet Wink Várlak nagy szeretettel! <3//

Anonymous

Defekt Nyomozó Empty
Vissza az elejére Go down

Defekt Nyomozó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Ethan Wayne, alias Defekt Nyomozó

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Keresett karakterek :: Már megalkotott karakterek-