Csüt. Márc. 26, 2020 12:31 pm |
| Vendég Szabadon választott neved only hope and saviour
Becenév: amit szeretnél Kor: kb. 22-25 Nemi identitás: a srácok legyenek közte, de nekem aztán mindegy Faj: mondjuk vérfarkas Play by: Katherine McNamara, de nem ragaszkodom, csak a közös gifek miatt Aki várja: én biztosan Karakter állapota: elkelt I need you Az utóbbi időben jóval több időt töltök a kórházban, mint amennyit szeretnék - vizsgálatok és fejüket csóváló orvosok sorozata fogad minden egyes alkalommal. Mondhatni a kardiológia a második otthonom. Te pedig az egyik többnapos befekvésem alkalmával érkezel az egyik nyugdíjba vonuló nővérke helyére. Fiatal vagy, mindig jókedvű és cserfes, és ezutóbbi nem is tudom, hogy inkább idegesít-e vagy elbűvöl. Talán egy kicsit mindkettő. Egy darabig nem is néztem máshogy rád, csak mint aki a munkáját végzi, aztán az unalmas és csendes éjszakai műszak folyamán beszélgetni kezdtünk, és fel sem tűnt, hogy lassan felkel a nap és érkezik a váltás. Onnantól kezdve kerested a társaságom, és én is mindig vártam, mikor találkozom veled, egy kicsit ugyanis mindig feldobtad a kedvem, pedig ahogy te is mondtad, nem kéne ilyen negatívnak és morcosnak lennem. Aztán az addig teljesen szabályosnak tűnő beosztásban neked kellett volna jönnöd éjszakára, de nem te voltál. Én meg a részletek embereként azonnal felfigyeltem erre - aznap este telihold volt. Ekkor még csak véletlennek tartottam, és bár egyébként is randira akartalak hívni a kórházból való kikerülésem után, ezt a következő hónapban szándékosan telihold estéjére tettem. Amikor azt mondtad, legyen inkább másnap, mert halaszthatatlan családi programod van, azonnal tudtam, hogy nem mondasz igazat. Ahogyan azt is, hogy te segíthetsz - ha nem akarom idejekorán a sírban végezni, fel kell adnom emberi mivoltomat, ez eddig is világos volt. De ezúttal biztosra döntöttem, és most már csak rá kellene beszélnem téged. Igazából ez minden, amit meg szeretnék szabni a karakterrel kapcsolatban, egyébként teljesen rád van bízva és úgy alakítod, ahogy szeretnéd. Legyen természetesen ezen kívül is saját élete, szóval a szabad kéz mindenképpen jár. Nyilván szerelmi szálas hirdetés, de nem azonnal durrbeleaközepébe módon, szeretném, ha szépen kialakulna a kapcsolatuk. Ha felkeltette az érdeklődésed, hát... nagyon nagy szeretettel várlak! |
|
|