stells.47ag Szerencsésnek érzem magam, hogy együtt lehetünk itt @dan.nichols4 Köszönöm neked és a családodnak, hogy részem lehet ebben a hihetetlen élményben! #maldives#ilovehim
grantnich022 mi köszönjük, hogy itt vagy velünk és lefoglalod a nagy marha bátyánkat, hogy nyugodtan élvezhessük a napsütést
d_nicholson18 és a koktélokat
grantnich022 és a csajokat
dan.nichols4 valami nagyon szépet akartam írni erre, de @grantnich022 és @d_nicholson18 elcseszték nekem, úgyhogy... mindennél jobban, Argent, ne felejtsd el
ev4nh69 ez igen, romantika a köbön XD @dan.nichols4
dan.nichols4 nem vagyok a szavak embere @ev4nh69
mavrick ti is látjátok? @pranksterqueen @m3g.bennet @madi_jones :oo
pranksterqueen AZT ÍRTA #ILOVEHIM ÁÁÁ SIKÍTOK ÚRISTEN
madi_jones pontosítsunk, @pranksterqueen épp velem telefonál és együtt zokogunk
thelast_dodo kis édesek együtt
Add a comment...
Play by: :
selena gomez
Életkor :
22
echoes and the shots ring out, we may be the first to fall
everything can stay the same, or we could change it all
wesley_ az egyetlen személy, aki büntetlenül bemutathat az edzőnek
dan.nichols4 @wesley_ szerintem épp elég büntetés vagyok neki amúgy is, ugye @stells.47ag ?
rubysunn aww ez már szerelem
stells.47ag az, büntetés... de élvezem @dan.nichols4
vickisworld erre az emberre nincsenek is szavak
pranksterqueen Lol, el is felejtettem, hogy egyesek nem tiltottak még le téged @vickisworld
grantnich022 túl jól ismerem már azt a mosolyt...
d_nicholson18 @grantnich022 nem akarom tudni, mi történt, miután elkészült az a fotó XD
thelast_dodo üssed vágjad, ne sajnáljad
stells.47ag elmesélem... sikítva elszaladtam @d_nicholson18 és megküzdöttem vele, de @thelast_dodo hozzászólását szerintem Göndi is biztatásnak vette és lebirkózott
Add a comment...
selena gomez
Életkor :
22
stells.47ag Mindig hiányozni fogsz és örökre a szívemben leszel, szeretlek Daniel Nicholson@dan.nichols4 Shei és Jasper, sosem felejtelek el titeket sem, köszönöm, hogy barátotok és a bajtársatok lehettem @sheiblabla@riggs Őszinte részvétem mindenkinek!
thelast_dodo lehetetlennek tűnik még mindig ha kell valaki, engem mindig megtalálsz
rubysunn felfoghatatlan ami történt... nyugodjanak békében!
ev4nh69 Nicholson, te hősies idióta, hiányozni fogsz haver! részvétem és ha szükséged lenne bármire, csak szólj @stells.4ag
m3g.bennet még mindig nem tudom elhinni Daniel nagyon fog hiányozni és részvétem a többiekért is! Tudod, hogy rám mindig számíthatsz, csak egy szavadba kerül és máris ott vagyok nálad!
pranksterqueen teljesen összetörtem, kitartást honey
stells.47ag ez tényleg nagyon sokat jelent @pranksterqueen @thelast_dodo @m3g.bennet @ev4nh69
ramona.alvarez annyira sajnálom, Dan nélkül semmi sem lesz ugyanolyan mavrick nyugodjanak békében!
logn_porter El se hiszem, hogy az edző elment, fogadd részvétem Stella
thedyland nem is tudom mit mondjak, ez annyira... sajnálom, nyugodjanak békében!
dontfeedtheunicorn Azóta se tudom felfogni mi történt, szörnyű tragédia! Részvétem!
just_lilah nem tűnik valóságosnak, nem tudom elhinni
gracewithsass elképzelni se tudom, hogy min mész most keresztül Stella, Nicholson edző új fényt hozott sokunk életébe, hiányozni fog!
wesley_ R. I. P.
icy226 Dan végre olyan boldog volt, erre... nem is tudom ezt feldolgozni
madi_jones szeretném, ha tudnád, én is itt vagyok neked @stells.47ag Fogadd őszinte részvétemet, és tarts ki
elliot.the.carrot NAGYON-NAGYON HARAGSZOM RÁD DANIEL! de még így is borzasztóan fogsz hiányozni, te szupermodell
gray_b nem találom a szavakat se, úgyhogy RIP
red66 Részvétem, nyugodjanak mind békében!
d_nicholson18 osztozunk a gyászban @stells.47ag a bátyó nagyon fog hiányozni
grantnich022 nem hiszem el, hogy tényleg elment... fogadd te is a részvétünket, légy erős @stells.47ag
stells.47ag köszönöm mindenkinek! @d_nicholson18 @grantnich022 én hiszek benne, hogy Danny valahonnan még most is vigyáz ránk 🥺 és remélem tudjátok, hogyha bármit tehetek értetek, csak szólnotok kell!
Add a comment...
selena gomez
Életkor :
22
Csüt. Jún. 24, 2021 11:34 am
Aaron Black
daimon: a kapzsiság mestere, csalóka üzletek kötôje
Stella Argent posztja:
stells.47ag
FOLLOWING
3842 likes
15m
stells.47ag Mindig hiányozni fogsz és örökre a szívemben leszel, szeretlek Daniel Nicholson@dan.nichols4
Add a comment...
black_dairon alig tudom elhinni... nyugodjanak békében!