Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 32 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
1
Ember
5
Diclonius
0 (nem alkotható!)
Daimon
3
Pokolkutya
1
Vadász
6
Hibrid
4
Lidérc
2
Kitsune
2
Vámpír
2
Boszorkánymester
4
Wendigo
1
Vérjaguár
1

kockáztatja életét e világban
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 48 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 48 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (367 fő) Kedd Okt. 15, 2024 1:07 am-kor volt itt.

Megosztás

The Order of The Phoenix

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Szomb. Ápr. 23, 2016 10:00 am

Lily Potter
Vendég

The Order of The Phoenix

London 1982. A varázsló háború javában tombol a világban. Voldemort már nem lappan meg az árnyak között. Kihirdette a 'mugli ivadék vadászatot'. A Minisztériumban a Halálfalók uralkodnak, kevés ember van aki ellen mer szegülni. Az emberek félnek, aki lázad azonnal meghal. Az Aurorok se végezhetik a munkájukat rendesen, hisz a Varázsbűn-üldözési Főosztály vezetésére immár két éve Evan Rosier (halálfaló) kezében áll. Dumbeldore úgy döntött, hogy a világ sorsát saját kezébe veszi, így megalakította a Főnix Rendje titkos szervezetet, ami teljesen a Halálfalók elleni harcra koncentrálnak. Köztük szerepel Lily és James Potter , Marlene Mckinnon, Sirius Black, Emmeline Vance, és sokan mások, akik felveszik a küzdelmet. Eközben a Minisztériumban ellenállók egy csoportja szorult sarokba. Fenwick, Prewették és sok hozzájuk hasonló Dumbledore oldalán álló varázsló kényszerül munkahelye elhagyására, bujdosásra pusztán korábbi felderítő tevékenysége, vagy csupán a származása miatt. A Minisztériumban tisztogatnak.
Te hova tartozol?

www.theorderofthephoenix.hungarianforum.com 

Anonymous

The Order of The Phoenix Empty
Vissza az elejére Go down
Szer. Jún. 29, 2016 1:36 pm

Vendég
Vendég

The Order Of The Phoenix

"Magában az életben hiszek. Szeretem az életet és abban hiszek, hogy szeretem az életet. Aztán minden, ami ezzel kapcsolatos: a kapcsolatok, a szeretet, a munka, a fájdalom, minden-minden, ami ebben benne van, azt szeretem. És szeretem megélni. Ebben hiszek."

HomeWantedRulesStory

London 1982. A varázsló háború javában tombol a világban. Voldemort már nem lappan meg az árnyak között. Kihirdette a 'mugli ivadék vadászatot'. A Minisztériumban a Halálfalók uralkodnak, kevés ember van aki ellen mer szegülni. Az emberek félnek, aki lázad azonnal meghal. Az Aurorok se végezhetik a munkájukat rendesen, hisz a Varázsbűn-üldözési Főosztály vezetésére immár két éve Evan Rosier (halálfaló) kezében áll. Dumbeldore úgy döntött, hogy a világ sorsát saját kezébe veszi, így megalakította a Főnix Rendje titkos szervezetet, ami teljesen a Halálfalók elleni harcra koncentrálnak. Köztük szerepel Lily és James Potter , Marlene Mckinnon, Sirius Black, Emmeline Vance, és sokan mások, akik felveszik a küzdelmet. Eközben a Minisztériumban ellenállók egy csoportja szorult sarokba. Fenwick, Prewették és sok hozzájuk hasonló Dumbledore oldalán álló varázsló kényszerül munkahelye elhagyására, bujdosásra pusztán korábbi felderítő tevékenysége, vagy csupán a származása miatt. A Minisztériumban tisztogatnak.
Te hova tartozol?

Anonymous

The Order of The Phoenix Empty
Vissza az elejére Go down

The Order of The Phoenix

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Phoenix 2075

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: First steps :: Társfalkák :: Üzemen kívül-